Ostoslista Suosikkireseptit Suosikit
« Takaisin

Tuplalohikeitto

PÄÄRUOAT

Tykkäykset Lisää suosikkeihin

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
(4)
Kesto
Vaikeusaste
4 Tykkää
Tulosta Ehdota

Resepti lisättiin suosikkeihin.

Resepti on jo lisättynä suosikkeihin.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Valmistusohjeet

Valmistusaika: 30 min.

Gluteeniton.

  1. Leikkaa tuore lohi nahattomiksi kuutioiksi. Silppua kylmäsavulohiviipaleet. 
  2. Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa ne kuutioiksi ja fenkoli suikaleiksi. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
  3. Kuumenna voi keittokattilassa. Kääntele siinä kasviksia hetki. Älä ruskista.
  4. Lisää kalaliemi ja laakerilehdet. Keitä 10–15 minuuttia.
  5. Lisää kalat ja kerma. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla. Kiehauta ja siirrä sivuun. Tarkista maku. Lisää lopuksi tillisilppu.

Vinkki: Se vähän juhlavampi kalakeitto ansaitsee kermalorauksen lisäksi myös fenkolia ja kylmäsavulohta tuomaan pikanttia makulisää.