Helppous yllättää
Texmex-jauhelihakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 bataattia bataatti
1 sipulia sipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
rypsiöljyä rypsiöljy
(paistamiseen)
2 tl tl juustokuminaa juustokumina
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 tl tl oreganoa oregano
1 tlk tlk tomaattimurskaa tomaattimurska
(400 g)
1 l l vettä vesi
200 g g maissia maissi
(pakaste)
3 rkl rkl limemehua limemehu
2 tl tl sokeria sokeri
1,5 tl tl suolaa suola
400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %))

Päälle

3 dl dl maissilastuja maissilastu
2 avokadoja avokado
100 g g cheddarjuustoa cheddarjuusto
(raastettuna)
1 kourallista kourallinen korianteria korianteri
200 g g ranskankermaa ranskankerma

Texmex-jauhelihakeitto

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(22)

Valmistus

1. Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Kuullota sipulit kattilassa tilkassa öljyä. Sekoita joukkoon juustokumina, paprikajauhe ja oregano. Jatka kuullottamista hetken ajan.

3. Lisää tomaattimurska, vesi ja bataattikuutiot. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää maissit. Mausta limen mehulla, sokerilla ja suolalla. Keitä vielä 2 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä.

4. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää keittoon.

5. Laita nachot, kuutioitu avokado, raastettu cheddar, korianterin lehdet sekä ranskankerma tarjolle keiton kanssa. Jokainen ruokailija voi viimeistellä oman annoksensa ripotteilla.

Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.