
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | bataattia bataatti | |
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (paistamiseen) | ||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | oreganoa oregano | |
1 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (400 g) | |
1 l l | vettä vesi | |
200 g g | maissia
maissi (pakaste) | |
3 rkl rkl | limemehua limemehu | |
2 tl tl | sokeria sokeri | |
1,5 tl tl | suolaa suola | |
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)) |
Päälle
3 dl dl | maissilastuja maissilastu | |
2 | avokadoja avokado | |
100 g g | cheddarjuustoa
cheddarjuusto (raastettuna) | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri | |
200 g g | ranskankermaa ranskankerma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTexmex-jauhelihakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Kuullota sipulit kattilassa tilkassa öljyä. Sekoita joukkoon juustokumina, paprikajauhe ja oregano. Jatka kuullottamista hetken ajan.
3. Lisää tomaattimurska, vesi ja bataattikuutiot. Keitä noin 7 minuuttia. Lisää maissit. Mausta limen mehulla, sokerilla ja suolalla. Keitä vielä 2 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä.
4. Ruskista jauheliha paistinpannulla tilkassa öljyä. Lisää keittoon.
5. Laita nachot, kuutioitu avokado, raastettu cheddar, korianterin lehdet sekä ranskankerma tarjolle keiton kanssa. Jokainen ruokailija voi viimeistellä oman annoksensa ripotteilla.
Vinkki! Saat ruoasta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan Next Level -vegejauhikseen.