
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
3 rkl rkl | voita voi | |
0,5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
7 dl dl | maitoa maito | |
200 g g | sulatejuustoa sulatejuusto |
Maustamiseen
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLehtikaalikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonnasipuli ja lehtikaalin lehdet veitsellä. Poista kaalista kova runkokeskeltä kaalinlehtiä. Paista lehtikaali ja sipuli kattilassa voin kanssa kunnes ne ovat hieman pehmenneet.
- Lisäävehnäjauho ja sekoita. Kaada joukkoon maito koko ajan sekoittaen.
- Keitäkeskilämmöllä sekoitellen noin 10 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella.
- Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.
Vinkki: voit korvata lehtikaalin myös 700g:lla tuoretta pinaattia.