
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
3 | punajuuria punajuuri | |
1 | palsternakkaa palsternakka | |
1 | porkkanaa porkkana | |
1 | punasipulia punasipuli | |
0,25 | punakaalia punakaali | |
3 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
2,5 l l | vettä vesi | |
1 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
10 | mustapippuria
mustapippuri (tai maustepippureita, kokonaisia) | |
1 tl tl | timjamia
timjami (tai meiramia, kuivattua) | |
2 rkl rkl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
1 - 2 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMeri-Tuulin vegaaninen borssikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori punajuuret, palsternakka ja porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi tikuiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi.
2. Laita kaikki kasvikset kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutiot, vesi, laakerinlehti, musta- tai maustepippurit sekä kuivatut yrtit.
3. Kiehauta ja laske lämpöä niin, että keitto porisee hiljaa. Keitä borssikeittoa noin 30 minuuttia.
4. Lisää keittoon lopuksi väkiviinaetikka ja mausta suolalla.