Helppous yllättää
Meri-Tuulin vegaaninen borssikeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

3 punajuuria punajuuri
1 palsternakkaa palsternakka
1 porkkanaa porkkana
1 punasipulia punasipuli
0,25 punakaalia punakaali
3 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
2,5 l l vettä vesi
1 laakerinlehteä laakerinlehti
10 mustapippuria mustapippuri
(tai maustepippureita, kokonaisia)
1 tl tl timjamia timjami
(tai meiramia, kuivattua)
2 rkl rkl etikkaa etikka
(väkiviinaetikkaa)
1 - 2 tl tl suolaa suola

Meri-Tuulin vegaaninen borssikeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(1)

Valmistus

1. Kuori punajuuret, palsternakka ja porkkanat ja suikaloi ne ohuiksi tikuiksi. Leikkaa kuorittu punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi.

2. Laita kaikki kasvikset kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutiot, vesi, laakerinlehti, musta- tai maustepippurit sekä kuivatut yrtit.

3. Kiehauta ja laske lämpöä niin, että keitto porisee hiljaa. Keitä borssikeittoa noin 30 minuuttia.

4. Lisää keittoon lopuksi väkiviinaetikka ja mausta suolalla.