
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 l l | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | kalalientä kalaliemi | ||
10 | maustepippuria maustepippuri | ||
0,5 tl tl | pippurisekoitusta pippurisekoitus | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
2 | porkkanaa porkkana | ||
1 | palsternakkaa palsternakka | ||
5 - 6 | perunaa peruna | ||
250 g g | sulatejuustoa sulatejuusto | ||
200 g g | turskafileitä turskafilee | ||
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet | ||
1 ripausta ripaus | tilliä tilli |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaValkoinen turskakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipulit.
- Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
- Leikkaa kuoritut porkkanat ja palsternakka kuutioiksi. Lisää juurekset keittoon kypsymään.
- Kuori ja lohko perunat, lisää keittoon. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää sulatejuusto mukaan nokareina ja anna sen liueta liemeen.
- Paloittele turska ja lisää keittoon herneiden kanssa. Anna hautua muutama minuutti.
- Lisää tillisilppu ja tarkista maku.
- Nauti keitto ruispalojen kanssa.