Helppous yllättää
Valkoinen turskakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl voita voi
1 l l vettä vesi
2 kuutiota kuutio kalalientä kalaliemi
10 maustepippuria maustepippuri
0,5 tl tl pippurisekoitusta pippurisekoitus
2 laakerinlehteä laakerinlehti
2 porkkanaa porkkana
1 palsternakkaa palsternakka
5 - 6 perunaa peruna
250 g g sulatejuustoa sulatejuusto
200 g g turskafileitä turskafilee
(Isokari turskan selkäfileetä)
2 dl dl pakasteherneitä pakasteherneet
1 ripausta ripaus tilliä tilli

Valkoinen turskakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(1)

Valmistus

  1. Hienonna kuoritut sipulit. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipulit.
  2. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
  3. Leikkaa kuoritut porkkanat ja palsternakka kuutioiksi. Lisää juurekset keittoon kypsymään.
  4. Kuori ja lohko perunat, lisää keittoon. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää sulatejuusto mukaan nokareina ja anna sen liueta liemeen.
  5. Paloittele turska ja lisää keittoon herneiden kanssa. Anna hautua muutama minuutti.
  6. Lisää tillisilppu ja tarkista maku.
  7. Nauti keitto ruispalojen kanssa.

Tarjoukset

Milbona levitettävä sulatejuustoMilbona levitettävä sulatejuusto
Milbona levitettävä sulatejuusto
15.10 - 16.10
-45 %
3,29
1,79