
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 l l | vettä vesi | |
2 kuutiota kuutio | kalalientä kalaliemi | |
10 | maustepippuria maustepippuri | |
0,5 tl tl | pippurisekoitusta pippurisekoitus | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
2 | porkkanaa porkkana | |
1 | palsternakkaa palsternakka | |
5 - 6 | perunaa peruna | |
250 g g | sulatejuustoa sulatejuusto | |
200 g g | turskafileitä turskafilee | |
2 dl dl | pakasteherneitä pakasteherneet | |
1 ripausta ripaus | tilliä tilli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listValkoinen turskakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna kuoritut sipulit. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipulit.
- Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
- Leikkaa kuoritut porkkanat ja palsternakka kuutioiksi. Lisää juurekset keittoon kypsymään.
- Kuori ja lohko perunat, lisää keittoon. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää sulatejuusto mukaan nokareina ja anna sen liueta liemeen.
- Paloittele turska ja lisää keittoon herneiden kanssa. Anna hautua muutama minuutti.
- Lisää tillisilppu ja tarkista maku.
- Nauti keitto ruispalojen kanssa.