
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
1 | myskikurpitsaa myskikurpitsa | |
300 g g | perunaa
peruna (kuorittuna) | |
2 | porkkanaa
porkkana (kuorittuna) | |
2 | sipulia
sipuli (tai 1 purjo) | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
0,5 l l | vettä vesi |
Savutofumuru
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | |
1 pkt pkt | tofua
tofu (My Best Veggie luomu savutofua) | |
2 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
2 tl tl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMyskikurpitsakeitto Meri-Tuulin tapaan
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Puolita myskikurpitsa pituussuunnassa, lusikoi siemenet pois ja poista kova kuori varovasti veitsellä. Kuutioi kurpitsa ja laita kattilaan.
2. Paloittele perunat, porkkanat ja sipuli (tai pesty purjo) ja lisää kattilaan liemikuution kanssa. Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät. Kiehauta. Laske lämpöä ja keitä hiljaa noin 15 minuuttia.
3. Valuta kikherneistä liemi siivilässä, huuhtele ja painele talouspaperilla pintaa kuivaksi. Laita kulhoon, murusta joukkoon savutofu ja mausta paprikajauheella, oliiviöljyllä sekä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Sekoita ja levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 200-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, kunnes kikherneet ja tofu alkavat rapeutua. Kääntele lastalla muutaman kerran paiston aikana.
4. Kun keiton ainekset ovat keittyneet pehmeiksi, soseuta keitto ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja myös vettä, jotta saat sopivan koostumuksen.
5. Tarjoa sosekeitto rapean savutofumurun kanssa.