
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
2 | valkosipulia valkosipuli | ||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | ||
1 dl dl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | ||
2 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
7 -8 dl dl | vettä vesi | ||
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | |||
myllystä | |||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
1 | paprikaa paprika | ||
punainen | |||
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
pieni | |||
0,5 prk prk | papuja papu | ||
kokonaisia vihreitä papuja | |||
500 g g | lohta lohi | ||
Isokari lohifilee | |||
200 g g | katkarapuja katkarapu | ||
La Caldera katkarapuja | |||
basilikaa basilika | |||
tuoretta |
Tomaattinen lohi-katkarapukeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(5)
Valmistus
Laktoositon, gluteeniton
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ne pehmeiksi.
- Lisää chilijauhe, aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska ja vesi.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Kiehauta ja soseuta tasaiseksi.
- Paloittele paprika ja kesäkurpitsa, lisää ne keittoon.
- Lisää myös puolitetut pavut, kuutioitu lohi, josta poistettu nahka ja katkaravut.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kunnes lohikuutiot ovat kypsiä. Tarkista maku.
- Viimeistele keitto hienonnetulla basilikalla.