
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 | valkosipulia valkosipuli | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 dl dl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
2 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
7 - 8 dl dl | vettä vesi | |
suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (myllystä) | ||
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 | paprikaa
paprika (punainen) | |
1 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (pieni) | |
0,5 prk prk | papuja
papu (kokonaisia vihreitä papuja) | |
500 g g | lohta
lohi (Isokari lohifilee) | |
200 g g | katkarapuja
katkarapu (La Caldera katkarapuja) | |
basilikaa
basilika (tuoretta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattinen lohi-katkarapukeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Laktoositon, gluteeniton
- Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ne pehmeiksi.
- Lisää chilijauhe, aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska ja vesi.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Kiehauta ja soseuta tasaiseksi.
- Paloittele paprika ja kesäkurpitsa, lisää ne keittoon.
- Lisää myös puolitetut pavut, kuutioitu lohi, josta poistettu nahka ja katkaravut.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kunnes lohikuutiot ovat kypsiä. Tarkista maku.
- Viimeistele keitto hienonnetulla basilikalla.