Helppous yllättää
Tomaattinen lohi-katkarapukeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 valkosipulia valkosipuli
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 dl dl aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
2 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
7 - 8 dl dl vettä vesi
suolaa ja pippuria suola ja pippuri
(myllystä)
1 rkl rkl sokeria sokeri
1 paprikaa paprika
(punainen)
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(pieni)
0,5 prk prk papuja papu
(kokonaisia vihreitä papuja)
500 g g lohta lohi
(Isokari lohifilee)
200 g g katkarapuja katkarapu
(La Caldera katkarapuja)
basilikaa basilika
(tuoretta)

Tomaattinen lohi-katkarapukeitto

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(14)

Valmistus

Laktoositon, gluteeniton

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynsi.
  2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota ne pehmeiksi.
  3. Lisää chilijauhe, aurinkokuivatut tomaatit, tomaattimurska ja vesi.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  5. Kiehauta ja soseuta tasaiseksi.
  6. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa, lisää ne keittoon.
  7. Lisää myös puolitetut pavut, kuutioitu lohi, josta poistettu nahka ja katkaravut.
  8. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kunnes lohikuutiot ovat kypsiä. Tarkista maku.
  9. Viimeistele keitto hienonnetulla basilikalla.