
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Tarjoiluun
2 annosta annos | saaristolaisleipää saaristolaisleipä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaArtisokkakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna pannu, kuori ja pilko sipulit sekä murskaa valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja valkosipulia öljyssä, mutta älä ruskista. Lisää vesi tai liemi sipuleiden joukkoon ja keitä sipulit pehmeiksi.
- Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää joukkoon kerma, artisokkatahna sekä voi. Soseuta keitos lopuksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella samettisen tasaiseksi. Tarkista maku ja tarjoile esimerkiksi oliivileivän tai muun hyvän leivän kera.
Vinkki: Jos keitto jää liian paksuksi, voit ohentaa sitä varovasti vedellä. Älä käytä kermaa ohentamiseen, sillä keitosta tulee helposti liian täyteläistä. Tarjottavan sosekeiton tulee olla kuohkean ilmavaa, kuumaa ja herkullista.