
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (kananpojan jauhelihaa) | ||
2,5 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | ||
0,5 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Lisäksi
Koristeluun
5 rkl rkl | korianteria
korianteri (tuoreita korianterinlehtiä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaThaimaalainen kanakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin kanapyörykät. Yhdistä kananpojanjauheliha, hienonnettu korianteri, limettimehu, kananmuna, maissitärkkelys ja kala tai soijakastike. Pyöritä kostutetuin käsin pyöryköiksi ja paista pannulla öljyssä kypsiksi. Nosta sivuun.
- Valmista keittoliemi. Kuullota kattilan pohjalla öljyssä inkivääri, valkosipuli, chili ja perunat.
- Lisää kanaliemikuutio ja vesi. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito, pinaatti, limettimehu, kala tai soijakastike ja kanapyörykät. Kiehauta ja maista. Lisää tarvittaessa limettimehua ja kala- tai soijakastiketta. Koristele keitto korianterilla.