Helppous yllättää
Thaimaalainen kanakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

400 g g jauhelihaa jauheliha
(kananpojan jauhelihaa)
2,5 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
1 kananmunaa kananmuna
1 rkl rkl maissitärkkelystä maissitärkkelys
0,5 rkl rkl soijakastiketta soijakastike

Lisäksi

2 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 chiliä chili
(mieto tuore chili pilkottuna)
5 - 6 perunaa peruna
5 dl dl vettä vesi
1 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
2 tlk tlk kookosmaitoa kookosmaito
50 g g pinaattia pinaatti
(tuoretta)
0,75 dl dl limemehua limemehu
3 rkl rkl soijakastiketta soijakastike

Koristeluun

5 rkl rkl korianteria korianteri
(tuoreita korianterinlehtiä)

Thaimaalainen kanakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(31)

Valmistus

  1. Valmista ensin kanapyörykät. Yhdistä kananpojanjauheliha, hienonnettu korianteri, limettimehu, kananmuna, maissitärkkelys ja kala tai soijakastike. Pyöritä kostutetuin käsin pyöryköiksi ja paista pannulla öljyssä kypsiksi. Nosta sivuun.
  2. Valmista keittoliemi. Kuullota kattilan pohjalla öljyssä inkivääri, valkosipuli, chili ja perunat.
  3. Lisää kanaliemikuutio ja vesi. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito, pinaatti, limettimehu, kala tai soijakastike ja kanapyörykät. Kiehauta ja maista. Lisää tarvittaessa limettimehua ja kala- tai soijakastiketta. Koristele keitto korianterilla.

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99