
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | kanan jauhelihaa kanan jauheliha | |
2,5 rkl rkl | limemehua limemehu | |
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
1 rkl rkl | maissitärkkelystä maissitärkkelys | |
0,5 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Lisäksi
2 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | chiliä
chili (mieto tuore chili pilkottuna) | |
5 - 6 | perunaa peruna | |
5 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | |
2 tlk tlk | kookosmaitoa kookosmaito | |
50 g g | pinaattia
pinaatti (tuoretta) | |
0,75 dl dl | limemehua limemehu | |
3 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Koristeluun
5 rkl rkl | korianteria
korianteri (tuoreita korianterinlehtiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listThaimaalainen kanakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin kanapyörykät. Yhdistä kanan jauheliha, hienonnettu korianteri, limettimehu, kananmuna, maissitärkkelys ja kala tai soijakastike. Pyöritä kostutetuin käsin pyöryköiksi ja paista pannulla öljyssä kypsiksi. Nosta sivuun.
- Valmista keittoliemi. Kuullota kattilan pohjalla öljyssä inkivääri, valkosipuli, chili ja perunat.
- Lisää kanaliemikuutio ja vesi. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää kookosmaito, pinaatti, limettimehu, kala tai soijakastike ja kanapyörykät. Kiehauta ja maista. Lisää tarvittaessa limettimehua ja kala- tai soijakastiketta. Koristele keitto korianterilla.