Turska-lehtikaalikeitto

Turska-lehtikaalikeitto

VaikeusasteHelppo
Valmistus1 h 15 min

Valmistus

  1. Kuori ja pilko perunat ja sipulit. Kuullota kasvikset kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi ja murenna joukkoon liemikuutiot. Keitä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia).
  2. Huuhtele lehtikaali ja poista kovat keskiruodit. Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
  3. Leikkaa turskafileet kuutioiksi.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta ja kiehauta keitto uudelleen. Lisää lehtikaali ja kalapalat. Anna hautua noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
  5. Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivän kera.

Sopivat reseptit