Helppous yllättää
Turska-lehtikaalikeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g perunaa peruna
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
1 l l vettä vesi
2 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
150 g g lehtikaalia lehtikaali
400 g g turskafileitä turskafilee
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 tl tl suolaa suola

Turska-lehtikaalikeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:15 h
(8)

Valmistus

  1. Kuori ja pilko perunat ja sipulit. Kuullota kasvikset kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi ja murenna joukkoon liemikuutiot. Keitä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia).
  2. Huuhtele lehtikaali ja poista kovat keskiruodit. Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
  3. Leikkaa turskafileet kuutioiksi.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta ja kiehauta keitto uudelleen. Lisää lehtikaali ja kalapalat. Anna hautua noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
  5. Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivän kera.