
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | perunaa peruna | ||
1 | sipulia sipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 l l | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
150 g g | lehtikaalia lehtikaali | ||
400 g g | turskafileitä turskafilee | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTurska-lehtikaalikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja pilko perunat ja sipulit. Kuullota kasvikset kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi ja murenna joukkoon liemikuutiot. Keitä kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä (noin 20 minuuttia).
- Huuhtele lehtikaali ja poista kovat keskiruodit. Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
- Leikkaa turskafileet kuutioiksi.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta ja kiehauta keitto uudelleen. Lisää lehtikaali ja kalapalat. Anna hautua noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
- Tarkista maku ja tarjoa hyvän leivän kera.