Helppous yllättää
Mausteinen kurpitsakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 myskikurpitsaa myskikurpitsa
(isokokoinen)
8 dl dl vettä vesi
1 prk prk valmiskastiketta valmiskastike
(valmista Vitasia korma curry kastiketta + mausteseosta (300 g))
2 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
1 tlk tlk kookosmaitoa kookosmaito
2 - 3 rkl rkl limemehua limemehu
0,5 - 1 tl tl suolaa suola
0,5 - 1 tl tl mustapippuria mustapippuri

Päälle

1 dl dl siemensekoitusta siemensekoitus

Mausteinen kurpitsakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(7)

Valmistus

  1. Halkaise kurpitsa ja poista kurpitsanpaloista siemenet. Nosta palat leivinpaperille uunipellille leikkauspinta ylöspäin ja paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes kurpitsanliha on pehmeää.
  2. Koverra kurpitsanliha isolla lusikalla kattilaan ja lisää vesi, kormakastike ja kastikepurkissa mukana oleva mausteseos sekä murennetut kanaliemikuutiot. Sekoita ja anna kiehua 3-4 minuuttia hiljalleen poreillen. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
  3. Lisää kookosmaito ja limetinmehu. Maista ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Anna kiehahtaa.
  4. Paahda siemenet pannulla kauniin kullankeltaisiksi ja tarjoa keiton kanssa.

Tarjoukset

Kotimainen myskikurpitsaKotimainen myskikurpitsa
Kotimainen myskikurpitsa
14.10 - 17.10
-30 %
2,29
1,59