
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 | keräkaalia keräkaali | ||
2 | sipulia sipuli | ||
4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 | porkkanaa porkkana | ||
1 ruukkua ruukku | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 prk prk | tomaattikastiketta
tomaattikastike (Combino Arrabiata -kastiketta) | ||
1 prk prk | kidneypapuja kidneypapu | ||
1,5 l l | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutiosta) | ||
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKaalikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet, suikaloi valkokaali.
- Kuori porkkana ja puolita se pituussuunnassa, viipaloi. Kuumenna öljy kattilassa, lisää kasvikset ja kuullota hetki.
- Lisää tomaattikastike, pavut ja kasvisliemi, n. ²/₃ persiljasta sekä mausteet.
- Hauduta keittoa tunnin verran, tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
- Viimeistele hienonnetulla persiljalla.