
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | poroa poro | ||
Deluxe nyhtöporoa | |||
4 | perunaa peruna | ||
kiinteä lajike | |||
3 | porkkanaa porkkana | ||
200 g g | lanttua lanttu | ||
100 g g | selleriä selleri | ||
juuriselleriä | |||
1 | sipulia sipuli | ||
1 palaa pala | purjoa purjo | ||
n. 10 cm pätkä | |||
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 l l | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria | ||
kokonaisia | |||
0,5 tl tl | valkopippuria valkopippuri | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Lisäksi
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | |
1,5 rkl rkl | puolukkahilloa puolukkahillo | |
3 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
4 palaa pala | rieskaa rieska |
Nopea nyhtöporokeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(3)
Valmistus
Resepti on munaton ilman puolukka-ranskankermaa.
- Kuori ja paloittele kasvikset. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia pari minuuttia.
- Lisää kattilaan vesi, murennetut liemikuutiot ja mausteet. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Paloittele nyhtöporo keittoon ja kuumenna. Tarkista maku.
- Sekoita puolukkahillo ranskankermaan.
- Lisää persiljasilppu lihakeiton pinnalle ja tarjoa lisänä rieskaa.
Vinkki: Voit korvata juurekset vastaavalla pakastesekoituksella tai tuoreilla, valmiiksi kuorituilla pilkotuilla keittovihanneksilla.