
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisäksi
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma | ||
1,5 rkl rkl | puolukkahilloa puolukkahillo | ||
3 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
4 palaa pala | rieskaa rieska |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaNopea nyhtöporokeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Resepti on munaton ilman puolukka-ranskankermaa.
- Kuori ja paloittele kasvikset. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia pari minuuttia.
- Lisää kattilaan vesi, murennetut liemikuutiot ja mausteet. Keitä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Paloittele nyhtöporo keittoon ja kuumenna. Tarkista maku.
- Sekoita puolukkahillo ranskankermaan.
- Lisää persiljasilppu lihakeiton pinnalle ja tarjoa lisänä rieskaa.
Vinkki: Voit korvata juurekset vastaavalla pakastesekoituksella tai tuoreilla, valmiiksi kuorituilla pilkotuilla keittovihanneksilla.