
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
400 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
3 dl dl | kivennäisvettä
kivennäisvesi (Saskia kivennäisvettä) | ||
1 dl dl | basilikaa
basilika (tuoretta basilikaa hienonnettuna) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria
suola ja pippuri (Kania suolaa ja mustapippuria myllystä) | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri |
Kirkkaan vihreä hernekeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(1)
Valmistus
Gluteeniton
- Kuumenna öljy kattilassa ja lisää herneet sekä vesi. Hauduta niin, että herneet sulavat mutta älä keitä.
- Nosta kattila liedeltä. Lisää kivennäisvesi ja basilika ja soseuta keitto tasaiseksi. Lisää tarvittaessa nestettä jos keitto jää liian paksuksi.
- Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
- Nosta keitto jääkaappiin jäähtymään.
- Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi ja ripaus suolaa.
- Jaa keitto pieniin keittokulhoihin ja lusikoi päälle maustettua ranskankermaa.