Helppous yllättää
Pistou-keitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
3 perunaa peruna
2 porkkanaa porkkana
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 tl tl curryjauhetta curryjauhe
0,5 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 l l kasvislientä kasvisliemi
tomaattia tomaatti
(isoa luumutomaattia)
1 paprikaa paprika
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
(pieni kesäkurpitsa)
0,5 prk prk papuja papu
(Freshona kokonaisia vihreitä papuja)
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Pistou-lisuketahna:

2 dl dl basilikaa basilika
(tuoreita basilikan lehtiä)
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 dl dl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Pistou-keitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(9)

Valmistus

  1. Suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulin kynnet ja kuutioi perunat ja porkkanat.
  2. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipuli, valkosipuli, peruna- ja porkkanakuutioita hetki. Lisää curry ja chili ja sekoita.
  3. Lisää liemi sekä kuutioidut tomaatit. Hauduta kunnes juurekset ovat lähes kypsiä.
  4. Kuutioi sillä aikaa paprika ja kesäkurpitsa. Lisää vihannekset keittoon.
  5. Lisää viimeisenä valutetut ja puolitetut säilykepavut. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla. Hauduta hetki ja tarkista maku.

Pistou-lisuketahna

Mittaa pistoun ainekset kulhoon öljyä lukuun ottamatta. Hienonna sauvasekoittimella ja lisää öljyä hiljalleen niin, että saat tahnamaisen seoksen. Tarjoile keitto tuoreen pistoun kera.

Tarjoukset

Soleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljySoleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljy
Soleada Espanjalainen ekstra-neitsytoliiviöljy
14.10 - 11.10
ERÄ!
4,99