
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 | perunaa peruna | |
2 | porkkanaa porkkana | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
0,5 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 l l | kasvislientä kasvisliemi | |
tomaattia
tomaatti (isoa luumutomaattia) | ||
1 | paprikaa paprika | |
1 | kesäkurpitsaa
kesäkurpitsa (pieni kesäkurpitsa) | |
0,5 prk prk | papuja
papu (Freshona kokonaisia vihreitä papuja) | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Pistou-lisuketahna:
2 dl dl | basilikaa
basilika (tuoreita basilikan lehtiä) | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 dl dl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPistou-keitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Suikaloi sipuli. Hienonna valkosipulin kynnet ja kuutioi perunat ja porkkanat.
- Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota sipuli, valkosipuli, peruna- ja porkkanakuutioita hetki. Lisää curry ja chili ja sekoita.
- Lisää liemi sekä kuutioidut tomaatit. Hauduta kunnes juurekset ovat lähes kypsiä.
- Kuutioi sillä aikaa paprika ja kesäkurpitsa. Lisää vihannekset keittoon.
- Lisää viimeisenä valutetut ja puolitetut säilykepavut. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla. Hauduta hetki ja tarkista maku.
Pistou-lisuketahna
Mittaa pistoun ainekset kulhoon öljyä lukuun ottamatta. Hienonna sauvasekoittimella ja lisää öljyä hiljalleen niin, että saat tahnamaisen seoksen. Tarjoile keitto tuoreen pistoun kera.