
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (raastettuna) | |
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | |
2 tlk tlk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (á 400 g) | |
5 dl dl | vettä vesi | |
1 tl tl | suolaa suola | |
2 tl tl | sokeria sokeri |
Päälle
200 g g | falafeleja
falafel (My Best Veggie -falafeleja) | |
200 g g | hummusta
hummus (Chef Select hummusta) | |
100 g g | leipää leipä | |
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | |
1 ruukkua ruukku | minttua minttu | |
0,5 | sitruunan kuorta
sitruunan kuori (suikaleina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattikeitto falafeleillä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää juustokumina ja paprikajauhe ja kuullota vielä minuutti miedolla lämmöllä. Lisää loput keiton aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna keiton hautua 10-15 minuuttia.
2. Kuumenna falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Annostele keitto kulhoihin ja asettele päälle hummusta, falafeleja, kuutioitua tai revittyä leipää sekä yrttejä. Koristele halutessasi sitruunankuorisuikaleilla.
Vinkki:Voit halutessasi soseuttaa keiton myös sileäksi sauvasekoittimella.