
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
2 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
raastettuna | |||
1 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
2 tlk tlk | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
á 400 g | |||
5 dl dl | vettä vesi | ||
1 tl tl | suolaa suolaa | ||
2 tl tl | sokeria sokeri |
Päälle
200 g g | falafeleja falafel | ||
My Best Veggie -falafeleja | |||
200 g g | hummusta hummusta | ||
Chef Select hummusta | |||
100 g g | leipää leipä | ||
1 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
1 ruukkua ruukku | minttua minttu | ||
0,5 | sitruunan kuorta sitruunan kuori | ||
suikaleina |
Tomaattikeitto falafeleillä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää juustokumina ja paprikajauhe ja kuullota vielä minuutti miedolla lämmöllä. Lisää loput keiton aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna keiton hautua 10-15 minuuttia.
2. Kuumenna falafelit pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Annostele keitto kulhoihin ja asettele päälle hummusta, falafeleja, kuutioitua tai revittyä leipää sekä yrttejä. Koristele halutessasi sitruunankuorisuikaleilla.
Vinkki:Voit halutessasi soseuttaa keiton myös sileäksi sauvasekoittimella.