
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaCreme ninon, ranskalainen hernekeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja pilko peruna. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit.
- Sulata voi kattilassa ja kuullota hetki sipuleita, sekoita peruna joukkoon ja kypsennä hetki.
- Lisää herneet ja liemi, suola ja pippuri, ja anna hautua 10 - 15 min eli kunnes herneet ovat pehmenneet.
- Leikkaa pekoni ohuiksi suikaleiksi ja paista rapeiksi pannulla.
- Soseuta keitto tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Kaada siivilän läpi toiseen kattilaan ja kuumenna kiehuvan kuumaksi.
- Juuri ennen tarjoilua vaahdota kerma kevyesti ja sekoita keiton joukkoon yhdessä kuohuviinitilkan kera.
- Lisää pinnalle pekonisuikaleita ja tarjoile heti.