
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 -700 g g | punajuuria punajuuri | ||
2 | porkkanaa porkkana | ||
150 g g | selleriä
selleri (juuriselleriä) | ||
250 -300 g g | keräkaalia keräkaali | ||
2 | punasipulia punasipuli | ||
3 -4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1,2 l l | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | ||
1,5 tl tl | timjamia timjami | ||
1 tl tl | meiramia meirami | ||
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | ||
0,75 tl tl | suolaa suola | ||
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
1 pkt pkt | makkaraa
makkara (maun mukaan, esim. bratwurstia) |
Lisäksi
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
1 dl dl | hummusta hummusta | ||
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma |
Borssikeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30
h
(1)
Valmistus
- Kuorijuurekset ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kaali jasipulit.
- Kääntele kasvissuikaleita miedolla lämmöllä öljyssä kattilassa tai padassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla tunnin verran.
- Maustakeitto etikalla, tarkista maku.
- Paloittele makkarat, ruskista ne kevyesti pannulla ja lisää keittoon. Hauduta vielä hetki, tarkista maku ja koristele persiljasilpulla.
- Sekoita hummukseen ranskankerma ja tarjoa se sekä ruisleipää keiton kera.
Vinkki: Syksyn suosikkisopan voit höystää erilaisilla makkaroilla.