
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 - 700 g g | punajuuria punajuuri | |
2 | porkkanaa porkkana | |
150 g g | selleriä
selleri (juuriselleriä) | |
250 - 300 g g | keräkaalia keräkaali | |
2 | punasipulia punasipuli | |
3 - 4 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1,2 l l | vettä vesi | |
2 kuutiota kuutio | lihalientä lihaliemi | |
1,5 tl tl | timjamia timjami | |
1 tl tl | meiramia meirami | |
1 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2 | laakerinlehteä laakerinlehti | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
2 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 pkt pkt | makkaraa
makkara (maun mukaan, esim. bratwurstia) |
Lisäksi
1 dl dl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 dl dl | hummusta hummus | |
1 dl dl | ranskankermaa ranskankerma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBorssikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuorijuurekset ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kaali jasipulit.
- Kääntele kasvissuikaleita miedolla lämmöllä öljyssä kattilassa tai padassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla tunnin verran.
- Maustakeitto etikalla, tarkista maku.
- Paloittele makkarat, ruskista ne kevyesti pannulla ja lisää keittoon. Hauduta vielä hetki, tarkista maku ja koristele persiljasilpulla.
- Sekoita hummukseen ranskankerma ja tarjoa se sekä ruisleipää keiton kera.
Vinkki: Syksyn suosikkisopan voit höystää erilaisilla makkaroilla.