Helppous yllättää
Borssikeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 - 700 g g punajuuria punajuuri
2 porkkanaa porkkana
150 g g selleriä selleri
(juuriselleriä)
250 - 300 g g keräkaalia keräkaali
2 punasipulia punasipuli
3 - 4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
1,2 l l vettä vesi
2 kuutiota kuutio lihalientä lihaliemi
1,5 tl tl timjamia timjami
1 tl tl meiramia meirami
1 tl tl mustapippuria mustapippuri
2 laakerinlehteä laakerinlehti
0,75 tl tl suolaa suola
2 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 pkt pkt makkaraa makkara
(maun mukaan, esim. bratwurstia)

Lisäksi

1 dl dl lehtipersiljaa lehtipersilja
1 dl dl hummusta hummusta
1 dl dl ranskankermaa ranskankerma

Borssikeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(1)

Valmistus

  1. Kuorijuurekset ja leikkaa ne tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Suikaloi kaali jasipulit.
  2. Kääntele kasvissuikaleita miedolla lämmöllä öljyssä kattilassa tai padassa. Lisää vesi, liemikuutiot ja mausteet.
  3. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla tunnin verran.
  4. Maustakeitto etikalla, tarkista maku.
  5. Paloittele makkarat, ruskista ne kevyesti pannulla ja lisää keittoon. Hauduta vielä hetki, tarkista maku ja koristele persiljasilpulla.
  6. Sekoita hummukseen ranskankerma ja tarjoa se sekä ruisleipää keiton kera.

Vinkki: Syksyn suosikkisopan voit höystää erilaisilla makkaroilla.

Tarjoukset

Kotimainen punajuuriKotimainen punajuuri
Kotimainen punajuuri
21.10 - 24.10
-30 %
0,99
0,69
Kotimainen keräkaaliKotimainen keräkaali
Kotimainen keräkaali
25.10 - 27.10
-30 %
0,99
0,69