Helppous yllättää
Ranskalainen sipulikeitto lihaliemeen valmistettuna

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
1 kg kg sipulia sipuli
(isoja, makeita sipuleita)
2 - 6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl timjamia timjami
1 l l lihalientä lihaliemi
(lihaliemikuutiosta)
2 dl dl valkoviiniä valkoviini
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 rkl rkl siirappia siirappi
100 g g gruyère-juustoa gruyère-juusto

Päälle

4 kourallista kourallinen krutonkeja krutonki

Ranskalainen sipulikeitto lihaliemeen valmistettuna

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(2)

Valmistus

  1. Kuori ja pilko sipulit pieniksi suikaleiksi ja valkosipulin kynnet ohuiksi siivuiksi.
  2. Mittaa öljy kattilaan ja kuullota sipuleita koko ajan sekoittaen kunnes ne ovat pehmenneet.
  3. Lisää loput ainekset ja anna keiton kiehahtaa. Pudota lämpöä ja anna hautua hiljalleen kannen alla tunnin verran.
  4. Tarkista maku ja lisää suolaa ja /tai nestettä tarvittaessa.
  5. Raasta juusto ja jaa keitto tarjoiluastioihin.
  6. Ripottele keiton päälle krutonkeja ja juustoa ja tarjoile välittömästi.