
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 kg kg | sipulia sipuli | ||
isoja, makeita sipuleita | |||
2 -6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | timjamia timjami | ||
1 l l | lihalientä lihaliemi | ||
lihaliemikuutiosta | |||
2 dl dl | valkoviiniä valkoviini | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 rkl rkl | siirappia siirappi | ||
100 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto |
Päälle
4 kourallista kourallinen | krutonkeja krutonki |
Ranskalainen sipulikeitto lihaliemeen valmistettuna
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
1:30
h
(0)
Valmistus
- Kuori ja pilko sipulit pieniksi suikaleiksi ja valkosipulin kynnet ohuiksi siivuiksi.
- Mittaa öljy kattilaan ja kuullota sipuleita koko ajan sekoittaen kunnes ne ovat pehmenneet.
- Lisää loput ainekset ja anna keiton kiehahtaa. Pudota lämpöä ja anna hautua hiljalleen kannen alla tunnin verran.
- Tarkista maku ja lisää suolaa ja /tai nestettä tarvittaessa.
- Raasta juusto ja jaa keitto tarjoiluastioihin.
- Ripottele keiton päälle krutonkeja ja juustoa ja tarjoile välittömästi.