
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 kg kg | sipulia
sipuli (isoja, makeita sipuleita) | |
2 - 6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | timjamia timjami | |
1 l l | lihalientä
lihaliemi (lihaliemikuutiosta) | |
2 dl dl | valkoviiniä valkoviini | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 rkl rkl | siirappia siirappi | |
100 g g | gruyère-juustoa gruyère-juusto |
Päälle
4 kourallista kourallinen | krutonkeja krutonki |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRanskalainen sipulikeitto lihaliemeen valmistettuna
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja pilko sipulit pieniksi suikaleiksi ja valkosipulin kynnet ohuiksi siivuiksi.
- Mittaa öljy kattilaan ja kuullota sipuleita koko ajan sekoittaen kunnes ne ovat pehmenneet.
- Lisää loput ainekset ja anna keiton kiehahtaa. Pudota lämpöä ja anna hautua hiljalleen kannen alla tunnin verran.
- Tarkista maku ja lisää suolaa ja /tai nestettä tarvittaessa.
- Raasta juusto ja jaa keitto tarjoiluastioihin.
- Ripottele keiton päälle krutonkeja ja juustoa ja tarjoile välittömästi.