
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
6 | tomaattia tomaatti | |
500 g g | paseerattua tomaattia paseerattu tomaatti | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
4 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 kourallista kourallinen | basilikaa basilika | |
3 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | |
4 dl dl | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutiosta) |
Viimeistelyyn
1 pkt pkt | mozzarellaa
mozzarella (minimozzarellaa) | |
1 prk prk | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listToscanan tomaattikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Nosta pilkkomasi ainekset kattilaan ja lisää joukkoon purkillinen paseerattua tomaattia.
- Mittaa joukkoon suola, sokeri, mustapippuri ja oliiviöljy.
- Hienonna tuoreet basilikanlehdet ja kuutioi leipäpalat haluamasi kokoisiksi paloiksi. Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää hienonnettu basilika, leipäkuutiot ja kasvisliemi kattilaan ja anna keiton poreilla hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen.
- Annostele valmis keitto lautasille ja viimeistele annokset revityllä mozzarellalla ja tuorepestolla.