
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Nyhtökauraripote
120 g g | Nyhtökauraa Nyhtökaura | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
0,5 dl dl | granaattiomenaa
granaattiomena (siemenet) | |
1 | appelsiinin kuorta appelsiinin kuori | |
2 rkl rkl | kurpitsansiemeniä kurpitsansiemenet |
Tulinen pähkinäripote
1 | chiliä
chili (punainen) | |
0,5 dl dl | korianteria korianteri | |
2 dl dl | pähkinäsekoitusta pähkinäsekoitus |
Kyssäkaaliraaste
100 g g | kyssäkaalia kyssäkaali | |
4 | retiisiä retiisi | |
1 - 2 tl tl | tilliä
tilli (tuoretta) | |
100 g g | raejuustoa raejuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRuokaisat ripotteet sosekeittoon
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Nyhtökauraripote
1. Paista nyhtökaura pannulla öljyssä rapeaksi.
2. Perkaa granaattiomenan siemenet. Raasta appelsiinin kuori hienoksi raasteeksi. Sekoita ainekset.
Tulinen pähkinäripote
1. Viipaloi chili ja hienonna korianteri.
2. Sekoita ainekset.
Kyssäkaaliraaste
1. Raasta kyssäkaali karkeaksi raasteeksi. Hienonna retiisit ja tilli.
2. Sekoita raasteen ainekset keskenään.