Helppous yllättää
Raakamakkarakeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g raakamakkaraa raakamakkara
(raakamakkaraa (esim. siskonmakkaraa))
1 kesäkurpitsaa kesäkurpitsa
200 g g keräkaalia keräkaali
6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 sipulia sipuli
5 lehteä lehti lehtikaalia lehtikaali
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
12 dl dl vettä vesi
2 kuutiota kuutio kanalientä kanaliemi
1,5 rkl rkl punaviinietikkaa punaviinietikka
1 tl tl oreganoa oregano
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Päälle

5 rkl rkl parmesaania parmesaani
(raastettuna)

Raakamakkarakeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

  1. Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Purista siskonmakkarat pannulle sopiviksi suupaloiksi. Paista makkaranpalat kypsiksi ja kumoa kattilaan.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi. Suikaloi keräkaali. Hienonna kuoritut sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodot ja revi huuhdotut lehtikaalinlehdet pienemmiksi paloiksi.
  4. Lisää kattilaan sipuli ja valkosipuli, kesäkurpitsa ja keräkaali. Kuullota käännellen noin 3 minuuttia.
  5. Lisää vesi, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka ja oregano. Keitä muutama minuutti. Lisää lehtikaalinlehdet tai pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa. Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Tarjoukset

Kotimainen keräkaaliKotimainen keräkaali
Kotimainen keräkaali
25.10 - 27.10
-30 %
0,99
0,69