
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | raakamakkaraa
raakamakkara (raakamakkaraa (esim. siskonmakkaraa)) | ||
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
200 g g | keräkaalia keräkaali | ||
6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | sipulia sipuli | ||
5 lehteä lehti | lehtikaalia lehtikaali | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
12 dl dl | vettä vesi | ||
2 kuutiota kuutio | kanalientä kanaliemi | ||
1,5 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
1 tl tl | oreganoa oregano | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Päälle
5 rkl rkl | parmesaania
parmesaani (raastettuna) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaRaakamakkarakeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy pinnoitetulla pannulla. Purista siskonmakkarat pannulle sopiviksi suupaloiksi. Paista makkaranpalat kypsiksi ja kumoa kattilaan.
- Leikkaa kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi. Suikaloi keräkaali. Hienonna kuoritut sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Poista lehtikaalista kovat lehtiruodot ja revi huuhdotut lehtikaalinlehdet pienemmiksi paloiksi.
- Lisää kattilaan sipuli ja valkosipuli, kesäkurpitsa ja keräkaali. Kuullota käännellen noin 3 minuuttia.
- Lisää vesi, hienonnetut kanaliemikuutiot, punaviinietikka ja oregano. Keitä muutama minuutti. Lisää lehtikaalinlehdet tai pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa. Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.