
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
liemi
4 | salottisipulia salottisipuli | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 - 1 | chiliä
chili (mieto, punainen) | |
1 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
1 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
7,5 dl dl | kanalientä
kanaliemi (kanaliemikuutiosta) | |
7,5 dl dl | lihalientä
lihaliemi (lihaliemikuutiosta) | |
3 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike |
Lisäksi
6 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
200 g g | porsaanlihaa
porsaanliha (Bergmann Porsaan talouskyljys luullinen) | |
250 g g | munanuudelia munanuudeli | |
4 | kevätsipulia
kevätsipuli (varret) | |
6 - 8 | retiisiä retiisi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHelppo ramenkeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista liemi. Kuullota kuorittuja ja hienonnettuja sipuleita ja valkosipulia, hienonnettua chiliä, josta olet poistanut siemenet, ja inkivääriraastetta öljyssä kattilassa muutama minuutti.
- Lisää kana- ja lihaliemet sekä kala- tai soijakastike. Keitä muutama minuutti ja pidä kuumana.
- Keitä kananmunia 6 minuuttia. Kuori ja halkaise kananmunat.
- Mausta porsaan talouskyljys suolalla ja pippurilla. Paista se molemmin puolin kypsäksi ja kauniin ruskeaksi pannulla. Poista luu ja leikkaa siivuiksi.
- Viipaloi pestyt ja siistityt retiisit.
- Keitä munanuudeleita hiljalleen poreilevassa keittoliemessä 3-4 minuuttia.
- Nosta annoskulhojen pohjalle ensin pehmennyttä nuudelia, sitten lientä ja viimeistele lihasiivuilla, munanpuolikkailla, kevätsipulilla ja retiisiviipaleilla. Nauti heti.