Helppous yllättää
Helppo ramenkeitto

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

liemi

4 salottisipulia salottisipuli
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 - 1 chiliä chili
(mieto, punainen)
1 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
7,5 dl dl kanalientä kanaliemi
(kanaliemikuutiosta)
7,5 dl dl lihalientä lihaliemi
(lihaliemikuutiosta)
3 rkl rkl soijakastiketta soijakastike

Lisäksi

6 kpl kpl kananmunaa kananmuna
200 g g porsaanlihaa porsaanliha
(Bergmann Porsaan talouskyljys luullinen)
250 g g munanuudelia munanuudeli
4 kevätsipulia kevätsipuli
(varret)
6 - 8 retiisiä retiisi

Helppo ramenkeitto

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(6)

Valmistus

  1. Valmista liemi. Kuullota kuorittuja ja hienonnettuja sipuleita ja valkosipulia, hienonnettua chiliä, josta olet poistanut siemenet, ja inkivääriraastetta öljyssä kattilassa muutama minuutti.
  2. Lisää kana- ja lihaliemet sekä kala- tai soijakastike. Keitä muutama minuutti ja pidä kuumana.
  3. Keitä kananmunia 6 minuuttia. Kuori ja halkaise kananmunat.
  4. Mausta porsaan talouskyljys suolalla ja pippurilla. Paista se molemmin puolin kypsäksi ja kauniin ruskeaksi pannulla. Poista luu ja leikkaa siivuiksi.
  5. Viipaloi pestyt ja siistityt retiisit.
  6. Keitä munanuudeleita hiljalleen poreilevassa keittoliemessä 3-4 minuuttia.
  7. Nosta annoskulhojen pohjalle ensin pehmennyttä nuudelia, sitten lientä ja viimeistele lihasiivuilla, munanpuolikkailla, kevätsipulilla ja retiisiviipaleilla. Nauti heti.