Valmistus
- Valmista liemi. Kuullota kuorittuja ja hienonnettuja sipuleita ja valkosipulia, hienonnettua chiliä, josta olet poistanut siemenet, ja inkivääriraastetta öljyssä kattilassa muutama minuutti.
- Lisää kana- ja lihaliemet sekä kala- tai soijakastike. Keitä muutama minuutti ja pidä kuumana.
- Keitä kananmunia 6 minuuttia. Kuori ja halkaise kananmunat.
- Mausta porsaan talouskyljys suolalla ja pippurilla. Paista se molemmin puolin kypsäksi ja kauniin ruskeaksi pannulla. Poista luu ja leikkaa siivuiksi.
- Viipaloi pestyt ja siistityt retiisit.
- Keitä munanuudeleita hiljalleen poreilevassa keittoliemessä 3-4 minuuttia.
- Nosta annoskulhojen pohjalle ensin pehmennyttä nuudelia, sitten lientä ja viimeistele lihasiivuilla, munanpuolikkailla, kevätsipulilla ja retiisiviipaleilla. Nauti heti.