
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kurkkua kurkku | ||
1 | avokadoja avokado | ||
65 g g | babypinaattia babypinaatti | ||
0,5 | chiliä
chili (vihreä palko) | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
2 rkl rkl | limemehua limemehu | ||
1 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | ||
1 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 ripausta ripaus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 dl dl | kivennäisvettä kivennäisvesi |
Päälle
1 palaa pala | kurkkua kurkku | ||
4 kourallista kourallinen | rucolaa rucola | ||
4 rkl rkl | siemensekoitusta siemensekoitus | ||
1 | avokadoja
avokado (paloina) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaVihreä gazpacho-keitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhtele kurkku ja leikkaa 5 sentin paloiksi. Säästä yksi pala koristeluun.
2. Halkaise avokado, poista siemen ja irrota kuoret. Jätä ¼ avokadoa koristeluun.
3. Huuhtele pinaatti. Poista chilistä kanta ja siemenet. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi.
4. Kumoa kaikki aineet monitoimikoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Voit tehdä keiton myös tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Käynnistä kone ja anna käydä, kunnes seos on tasaista. Lisää kivennäisvettä, kunnes keitto on sopivan paksuista.
5. Jaa keitto lautasille ja koristele kurkkuviipaleilla, avokadokuutioilla, rucolalla ja siemensekoituksella. Tarjoa heti tai jäähdytä jääkaapissa hellepäivän raikastajaksi.