
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 - 150 g g | nuudeleita
nuudelit (munattomia, mikäli teet keiton vegaanisena) | |
1 l l | vettä vesi | |
2 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
0,5 dl dl | limemehua limemehu | |
1 - 2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
2 tl tl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
100 g g | herkkusieniä herkkusieni | |
4 | kevätsipulia kevätsipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
200 g g | kiinankaalia kiinankaali | |
1 | paprikaa paprika | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
150 g g | tofua tofu | |
1 - 2 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike |
Koristeeksi
1 ripausta ripaus | korianteria korianteri | |
1 - 2 | chiliä
chili (punainen, mieto) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKasvisramen
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna toisessa kattilassa vesi ja lisää mukaan liemikuutiot, limettimehu, soijakastike ja inkivääriraaste.
- Viipaloi sienet ja sipulit. Leikkaa kiinankaali ja paprika ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna pannulla öljy, kääntele ja kypsennä siinä sieniä sekä kasviksia muutama minuutti napakan kypsiksi. Ota pannu sivuun.
- Leikkaa tofu viipaleiksi ja ruskista ne kevyesti pannulla. Mausta tofu chilikastikkeella.
- Jaa nuudelit, sienet ja kasvikset sekä tofu kahteen kulhoon. Kaada päälle liemi.
- Koristele annokset halutessasi tuoreella korianterilla sekä chilillä.