
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
570 ml ml | tomaattikeittoa tomaattikeitto | ||
Kania aurinkokuivattu tomaatti & mascarpone -tomaattikeittoa | |||
3 dl dl | vettä vesi | ||
250 g g | tortellineja tortellinit | ||
Italiamo pinaatti-ricotta tortellineja | |||
300 g g | papuja papu | ||
säilykevalkopapuja | |||
120 g g | pestoa pesto | ||
Chef Select tuorepestoa | |||
0,5 dl dl | basilikaa basilika | ||
tuoretta | |||
1 -2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen |
Tomaattikeitto tortellineilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(1)
Valmistus
1. Kuumenna tomaattikeitto ja vesi kiehuvaksi kattilassa. Tarkista liemen maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää tortelliinit liemeen ja keitä noin 3 minuuttia.
2. Lisää keittoon valutetut pavut ja kuumenna vielä kiehuvaksi.
3. Jaa keitto kulhoihin ja laita päälle pestoa, basilikanlehtiä ja pinjansiemeniä.
Vinkki! Voit halutessasi paahtaa pinjansiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.