
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
570 ml ml | tomaattikeittoa
tomaattikeitto (Kania aurinkokuivattu tomaatti & mascarpone -tomaattikeittoa) | ||
3 dl dl | vettä vesi | ||
250 g g | tortellineja
tortellinit (Italiamo pinaatti-ricotta tortellineja) | ||
300 g g | papuja
papu (säilykevalkopapuja) | ||
120 g g | pestoa
pesto (Chef Select tuorepestoa) | ||
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (tuoretta) | ||
1 - 2 rkl rkl | pinjansiemeniä pinjansiemen |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaTomaattikeitto tortellineilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuumenna tomaattikeitto ja vesi kiehuvaksi kattilassa. Tarkista liemen maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää tortelliinit liemeen ja keitä noin 3 minuuttia.
2. Lisää keittoon valutetut pavut ja kuumenna vielä kiehuvaksi.
3. Jaa keitto kulhoihin ja laita päälle pestoa, basilikanlehtiä ja pinjansiemeniä.
Vinkki! Voit halutessasi paahtaa pinjansiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.