Helppous yllättää
Tomaattikeitto tortellineilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

570 ml ml tomaattikeittoa tomaattikeitto
(Kania aurinkokuivattu tomaatti & mascarpone -tomaattikeittoa)
3 dl dl vettä vesi
250 g g tortellineja tortellinit
(Italiamo pinaatti-ricotta tortellineja)
300 g g papuja papu
(säilykevalkopapuja)
120 g g pestoa pesto
(Chef Select tuorepestoa)
0,5 dl dl basilikaa basilika
(tuoretta)
1 - 2 rkl rkl pinjansiemeniä pinjansiemen

Tomaattikeitto tortellineilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(5)

Valmistus

1. Kuumenna tomaattikeitto ja vesi kiehuvaksi kattilassa. Tarkista liemen maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää tortelliinit liemeen ja keitä noin 3 minuuttia.

2. Lisää keittoon valutetut pavut ja kuumenna vielä kiehuvaksi.

3. Jaa keitto kulhoihin ja laita päälle pestoa, basilikanlehtiä ja pinjansiemeniä.

Vinkki! Voit halutessasi paahtaa pinjansiemenet kuumalla, kuivalla pannulla.