
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Turkkilaiset kanakebabvartaat:
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 dl dl | korppujauhoja korppujauho | |
1 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
1 | sipulia sipuli | |
1 tl tl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
2 tl tl | curryjauhetta curryjauhe | |
2 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1,5 tl tl | suolaa suolaa | |
mustapippuria mustapippuria | ||
valkopippuria valkopippuri | ||
lehtipersiljaa lehtipersilja |
Lisäksi tarvitset:
grillitikkuja grillitikku |
Kermaviili-valkosipulidippi:
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
2 | valkosipulia valkosipuli | |
suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Maissisalsa:
salsaa salsa | ||
maissia maissi |
Turkkilaiset kebabvartaat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(3)
Valmistus
Kebabvartaat:
- Laita grillitikut likoamaan veteen.
- Kuori ja silppua sipuli. Sekoita yhdessä öljyn kanssa omassa astiassa.
- Sekoita kananpojan jauhelihaan korppujauhot, vesi, kermaviili ja kananmunat. Anna turvota noin 15 minuutin ajan. Valmistele tässä välissä kastikkeet ja nosta ne jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
- Lisää kananpojan jauhelihan joukkoon sipuli-öljy seos sekä mausteet ja silputtu persilja. Sekoita hyvin.
- Muotoile kananpojan jauhelihamassasta pötköjä grillitikun ympärille.
- Paista 175 asteessa 30 minuutin ajan. Tarjoile raikkaan kermaviili-valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kermaviili-valkosipulidippi:
- Kaada kermaviili tarjoiluastiaan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja nosta maustumaan jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Enne tarjoilua lisää suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan.
Maissisalsa:
- Kumoa salsa ja maissinjyvät tarjoiluastiaan ja sekoita tasaiseksi.
Vinkki: Valitessasi salsakastiketta, voit valita makusi mukaan joko miedon tai todella tulisen salsan. Näin voit säädellä salsan voimakkuutta.