Helppous yllättää
Tomaatti-linssikeitto halloumikrutongeilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 sipulia sipuli
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 porkkanaa porkkana
(isoa)
2 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy
2 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
(á 400 g)
10 kpl kpl aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti
1 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
5 dl dl vettä vesi
1 dl dl linssejä linssit
2 dl dl kermaa kerma
(kuohu- tai ruokakerma)
suolaa suola

Päälle

1 pkt pkt halloumia halloumi
(200 g)
lehteä lehti basilikaa basilika

Tomaatti-linssikeitto halloumikrutongeilla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(207)

Valmistus

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi porkkanat.

2. Kuullota sipuleita ja porkkananoita öljyssä kattilan pohjalla parin minuutin ajan.

3. Lisää muut keiton ainekset linssejä ja kermaa lukuunottamatta. Keitä 10 minuuttia.

4. Huuhtele linssit lävikössä. Lisää keittoon ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia.

5. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kerma. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.

6. Kuutioi halloumi ja paista kauniin ruskeaksi tilkassa öljyä.

Tarjoukset

Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
26.01 - 29.01
- 31 %
1,29
0,89