
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | sipulia sipuli | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 | porkkanaa
porkkana (isoa) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
2 prk prk | tomaattimurskaa
tomaattimurska (á 400 g) | |
10 kpl kpl | aurinkokuivattua tomaattia aurinkokuivattu tomaatti | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
5 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | linssejä linssit | |
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohu- tai ruokakerma) | |
suolaa suola |
Päälle
1 pkt pkt | halloumia
halloumi (200 g) | |
lehteä lehti | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaatti-linssikeitto halloumikrutongeilla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuori ja viipaloi porkkanat.
2. Kuullota sipuleita ja porkkananoita öljyssä kattilan pohjalla parin minuutin ajan.
3. Lisää muut keiton ainekset linssejä ja kermaa lukuunottamatta. Keitä 10 minuuttia.
4. Huuhtele linssit lävikössä. Lisää keittoon ja jatka keittämistä vielä 10 minuuttia.
5. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kerma. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
6. Kuutioi halloumi ja paista kauniin ruskeaksi tilkassa öljyä.