
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | kasviksia kasvikset | ||
oman maun mukaan esim. sipulia, lanttua, porkkanaa, bataattia, perunaa | |||
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 l l | kasvislientä kasvisliemi | ||
kasvisliemikuutiosta | |||
150 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
makuna piparjuuri | |||
1 tl tl | kurpitsansiemenöljyä kurpitsansiemenöljy |
Krutongit
100 g g | saaristolaisleipää saaristolaisleipä | ||
1 rkl rkl | voita voi |
Piparjuurinen kasvissosekeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35 min
(10)
Valmistus
- Kuori ja paloittele kaikki kasvikset.
- Kuumenna rasva kattilassa ja kumoa kasvikset kattilaan. Kääntele parin minuutin ajan.
- Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti ja lisää se kasvisten joukkoon.
- Keitä kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Soseuta keitto sileäksi sauvasekoittimella, lisää piparjuurituorejuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on liuennut. Tarkista maku.
- Notkista keittoa tarvittaessa vedellä.
- Leikkaa tervaleipä kuutioiksi ja paahda ne voissa paistinpannussa.
- Jaa keitto annoskulhoihin ja lorauta päälle muutama tippa kurpitsansiemenöljyä.
- Tarjoa lisänä leipäkrutonkeja.
Vinkki: Voit lisätä keiton päälle ilmakuivattuja kinkkuviipaleita silputtuna.