
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | kasviksia
kasvikset (oman maun mukaan esim. sipulia, lanttua, porkkanaa, bataattia, perunaa) | ||
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 l l | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutiosta) | ||
150 g g | tuorejuustoa
tuorejuusto (makuna piparjuuri) | ||
1 tl tl | kurpitsansiemenöljyä kurpitsansiemenöljy |
Krutongit
100 g g | saaristolaisleipää saaristolaisleipä | ||
1 rkl rkl | voita voi |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPiparjuurinen kasvissosekeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele kaikki kasvikset.
- Kuumenna rasva kattilassa ja kumoa kasvikset kattilaan. Kääntele parin minuutin ajan.
- Valmista kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaisesti ja lisää se kasvisten joukkoon.
- Keitä kasviksia noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Soseuta keitto sileäksi sauvasekoittimella, lisää piparjuurituorejuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on liuennut. Tarkista maku.
- Notkista keittoa tarvittaessa vedellä.
- Leikkaa tervaleipä kuutioiksi ja paahda ne voissa paistinpannussa.
- Jaa keitto annoskulhoihin ja lorauta päälle muutama tippa kurpitsansiemenöljyä.
- Tarjoa lisänä leipäkrutonkeja.
Vinkki: Voit lisätä keiton päälle ilmakuivattuja kinkkuviipaleita silputtuna.