
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2,5 dl dl | sipulia sipuli | ||
valmiita sipulikuutioita pakasteesta tai itse kuutioituna | |||
3 dl dl | linssejä linssit | ||
punaisia, kuivattuja | |||
8 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
1 prk prk | salsaa salsa | ||
n. 230 g | |||
1 -1,5 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 rkl rkl | limemehua limemehu |
Lisäksi
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri |
Linssikeitto
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(10)
Valmistus
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää jäiset sipulikuutiot kuullottumaan.
- Huuhtele linssit siivilässä juoksevalla kylmällä vedellä, kunnes vesi ei enää vaahtoa. Kumoa linssit kattilaan.
- Mittaa joukkoon kasvisliemi ja tacokastike. Mausta juustokuminalla ja suolalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää limettimehu ja tarkista maku.
- Jaa keitto lautasille. Viimeistele jogurttisilmällä ja tuoreella korianterilla.
- Tarjoa lisänä hyvää, tuoretta leipää, esimerkiksi Paistopisteen jyväistä minipatonkia tai pakastealtaasta löytyvää Maître Jean Pierre valkosipulipatonkia, joka paistuu vartissa valmiiksi.