
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
2,5 dl dl | sipulia
sipuli (valmiita sipulikuutioita pakasteesta tai itse kuutioituna) | ||
3 dl dl | linssejä
linssit (punaisia, kuivattuja) | ||
8 dl dl | vettä vesi | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | ||
1 prk prk | salsaa
salsa (n. 230 g) | ||
1 - 1,5 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 rkl rkl | limemehua limemehu |
Lisäksi
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLinssikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää jäiset sipulikuutiot kuullottumaan.
- Huuhtele linssit siivilässä juoksevalla kylmällä vedellä, kunnes vesi ei enää vaahtoa. Kumoa linssit kattilaan.
- Mittaa joukkoon kasvisliemi ja tacokastike. Mausta juustokuminalla ja suolalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää limettimehu ja tarkista maku.
- Jaa keitto lautasille. Viimeistele jogurttisilmällä ja tuoreella korianterilla.
- Tarjoa lisänä hyvää, tuoretta leipää, esimerkiksi Paistopisteen jyväistä minipatonkia tai pakastealtaasta löytyvää Maître Jean Pierre valkosipulipatonkia, joka paistuu vartissa valmiiksi.