
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2,5 dl dl | sipulia
sipuli (valmiita sipulikuutioita pakasteesta tai itse kuutioituna) | |
3 dl dl | linssejä
linssit (punaisia, kuivattuja) | |
8 dl dl | vettä vesi | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
1 prk prk | salsaa
salsa (n. 230 g) | |
1 - 1,5 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 rkl rkl | limemehua limemehu |
Lisäksi
125 g g | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
1 kourallista kourallinen | korianteria korianteri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLinssikeitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuumenna öljy kattilassa. Lisää jäiset sipulikuutiot kuullottumaan.
- Huuhtele linssit siivilässä juoksevalla kylmällä vedellä, kunnes vesi ei enää vaahtoa. Kumoa linssit kattilaan.
- Mittaa joukkoon kasvisliemi ja tacokastike. Mausta juustokuminalla ja suolalla. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää limettimehu ja tarkista maku.
- Jaa keitto lautasille. Viimeistele jogurttisilmällä ja tuoreella korianterilla.
- Tarjoa lisänä hyvää, tuoretta leipää, esimerkiksi Paistopisteen jyväistä minipatonkia tai pakastealtaasta löytyvää Maître Jean Pierre valkosipulipatonkia, joka paistuu vartissa valmiiksi.