
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
8 kpl kpl | perunaa
peruna (800 g) | |
2 - 3 kpl kpl | porkkanaa
porkkana (200 g) | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
1 kuutiota kuutio | kasvislientä
kasvisliemi (kasvisliemikuutio) | |
5 kpl kpl | maustepippuria
maustepippuri (kokonaisia) | |
7 dl dl | vettä
vesi (noin) | |
1 pkt pkt | savutofua
savutofu (200 g) | |
1 pkt pkt | Oattis-kauraruokaa
Oattis-kauraruoka (2,5 dl) | |
0,5 dl dl | tilliä
tilli (hienonnettuna) | |
0,5 - 1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalaton keitto
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele perunat ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli.
- Laita perunat, porkkanat, sipulit, kasvisliemikuutio ja maustepippurit kattilaan ja lisää vettä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät (n. 7 dl). Siirrä kattila liedelle ja keitä noin 10 minuuttia.
- Kuivaa savutofupala hyvin talouspaperilla painellen. Kuutio savutofu.
- Lisää savutofu kattilaan ja keitä keittoa vielä viisi minuuttia.
- Lisää keittoon lopuksi kauraruoka ja tillisilppu. Kuumenna keitto lähes kiehuvaksi, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoa keitto sitruunalohkojen kanssa. Kukin ruokailija voi puristaa lohkosta sitruunamehua keittoannokseensa.
Vinkki: voit halutessasi paistaa tofukuutiot ennen keittoon lisäämistä, jolloin saat niihin rapean ja maukkaan pinnan.
Tarjoiluun: sitruunalohkoja