
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | tomaattia tomaatti | ||
2 -3 dl dl | tomaattimehua tomaattimehu | ||
1 | punasipulia punasipuli | ||
2 -3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 -2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 -2 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | ||
1 -2 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
3 -4 rkl rkl | etikkaa
etikka (valkoviinietikka sopii parhaiten) | ||
1 oksaa oksa | basilikaa basilika |
Tomaattinen gazpacho
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(2)
Valmistus
- Aseta kaikki ainekset leipää ja viinietikkaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Sekoita muutama kerta voimakkaasti.
- Imeytä etikka leipään ja sekoita leipä joukkoon samalla voimakkaasti jälleen sekoittaen.
- Keitto saa olla paksuhkoa ja voimakkaan, mutta tuoreen tomaattisen makuista pienellä chilikärjellä vahvistettuna.
- Kun tarjoilet keiton, voit halutessasi asetella päälle hienonnettua basilikaa ja esimerkiksi hyvää tuoretta oliiviöljyä, rouhittua mustapippuria sekä muutaman krutongin makua ja rakennetta antamaan.