Helppous yllättää
Tomaattinen gazpacho

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 tomaattia tomaatti
2 - 3 dl dl tomaattimehua tomaattimehu
1 punasipulia punasipuli
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 - 2 tl tl sokeria sokeri
1 - 2 viipaletta viipale paahtoleipää paahtoleipä
1 - 2 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
3 - 4 rkl rkl etikkaa etikka
(valkoviinietikka sopii parhaiten)
1 oksaa oksa basilikaa basilika

Tomaattinen gazpacho

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(2)

Valmistus

  1. Aseta kaikki ainekset leipää ja viinietikkaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Sekoita muutama kerta voimakkaasti.
  2. Imeytä etikka leipään ja sekoita leipä joukkoon samalla voimakkaasti jälleen sekoittaen.
  3. Keitto saa olla paksuhkoa ja voimakkaan, mutta tuoreen tomaattisen makuista pienellä chilikärjellä vahvistettuna.
  4. Kun tarjoilet keiton, voit halutessasi asetella päälle hienonnettua basilikaa ja esimerkiksi hyvää tuoretta oliiviöljyä, rouhittua mustapippuria sekä muutaman krutongin makua ja rakennetta antamaan.