
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | tomaattia tomaatti | |
2 - 3 dl dl | tomaattimehua tomaattimehu | |
1 | punasipulia punasipuli | |
2 - 3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 - 2 tl tl | sokeria sokeri | |
1 - 2 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | |
1 - 2 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
3 - 4 rkl rkl | etikkaa
etikka (valkoviinietikka sopii parhaiten) | |
1 oksaa oksa | basilikaa basilika |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaattinen gazpacho
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aseta kaikki ainekset leipää ja viinietikkaa lukuun ottamatta tehosekoittimeen. Sekoita muutama kerta voimakkaasti.
- Imeytä etikka leipään ja sekoita leipä joukkoon samalla voimakkaasti jälleen sekoittaen.
- Keitto saa olla paksuhkoa ja voimakkaan, mutta tuoreen tomaattisen makuista pienellä chilikärjellä vahvistettuna.
- Kun tarjoilet keiton, voit halutessasi asetella päälle hienonnettua basilikaa ja esimerkiksi hyvää tuoretta oliiviöljyä, rouhittua mustapippuria sekä muutaman krutongin makua ja rakennetta antamaan.