Helppous yllättää
Pelmenit liemessä

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

1 pkt pkt pelmeneitä pelmeni
(Kuljanka)
suolaa suola
1 kuutiota kuutio kasvislientä kasvisliemi
2 kpl kpl herkkusieniä herkkusieni
0,5 punasipulia punasipuli
lehtipersiljaa lehtipersilja
smetanaa smetana

Pelmenit liemessä

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(29)

Valmistus

  1. Kiehauta iso kattilallinen vettä, mausta vesi suolalla. Keitä pelmenit tai warenikit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Viipaloi herkkusienet ohuiksi lastuiksi, leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna muutama tupsu persiljaa.
  3. Laita kasvisliemikuutio ja 5 dl vettä pieneen kasariin, kiehauta ja vispaa lientä kunnes liemikuutio on liuennut veteen. Alenna lämpöä. Lisää herkkusieniviipaleet liemeen ja hauduta muutaman minuutin.
  4. Kun pelmenit ovat kypsiä, nosta ne liemestä reikäkauhalla ja jaa neljälle keittolautaselle. Jaa liemi ja herkkusieniviipaleet lautasille ja viimeistele sipulilla ja persiljalla. Tarjoa pelmenit smetanan kanssa.