
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.
Ainesosat
1 pkt pkt | pelmeneitä
pelmeni (Kuljanka) | |
suolaa suola | ||
1 kuutiota kuutio | kasvislientä kasvisliemi | |
2 kpl kpl | herkkusieniä herkkusieni | |
0,5 | punasipulia punasipuli | |
lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
smetanaa smetana |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPelmenit liemessä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kiehauta iso kattilallinen vettä, mausta vesi suolalla. Keitä pelmenit tai warenikit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Viipaloi herkkusienet ohuiksi lastuiksi, leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja hienonna muutama tupsu persiljaa.
- Laita kasvisliemikuutio ja 5 dl vettä pieneen kasariin, kiehauta ja vispaa lientä kunnes liemikuutio on liuennut veteen. Alenna lämpöä. Lisää herkkusieniviipaleet liemeen ja hauduta muutaman minuutin.
- Kun pelmenit ovat kypsiä, nosta ne liemestä reikäkauhalla ja jaa neljälle keittolautaselle. Jaa liemi ja herkkusieniviipaleet lautasille ja viimeistele sipulilla ja persiljalla. Tarjoa pelmenit smetanan kanssa.