Helppous yllättää
Lángos tomaatti-paprikamuhennoksella

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

4 kpl kpl lángoseja lángos
(taikinapalloja)
2 kpl kpl sipulia sipuli
4 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
oliiviöljyä oliiviöljy
1 dl dl paprikatahnaa paprikatahna
(Kuljanka)
1 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
(500 g)
mustapippuria mustapippuri
vehnäjauhoja vehnäjauho
rapsiöljyä rapsiöljy
juustoa juusto
(raastettu)
smetanaa smetana

Lángos tomaatti-paprikamuhennoksella

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(27)

Valmistus

  1. Laita taikinat sulamaan huoneenlämpöön muutamaa tuntia ennen valmistamista. Peitä astia kelmulla, jotta taikina ei kuivu. Suikaloi sipuli ja hienonna valkosipuli, puolita tomaatit. Kuullota sipulit oliiviöljyssä, lisää paprikatahna ja etikka, paistele hetken. Lisää sitten tomaatit ja paistele, peitä kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta mustapippurilla.
  2. Kaada pannuun rapsiöljyä 1 cm syvyydeltä, kuumenna keksikovalla lämmöllä. Sirottele työtasolle jauhoja ja levitä taikinapallot käsin 0,5-1cm paksuiksi kiekoiksi. Paista yksi kerrallaan kuumassa öljyssä molemmin puolin rapeiksi ja kullanruskeiksi, valuta talouspaperin päällä.
  3. Levitä lángosleiville smetanaa, tomaattipaprikamuhennosta ja viimeistele raastetulla juustolla.