Helppous yllättää
Lämminsavulohirieskat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt rieskaa rieska
(LeipäAitta ohrarieskapaloja)
1 pkt pkt savulohta savulohi
(Isokari savustettu kirjolohifileepala (250g))
100 g g kermaviiliä kermaviili
(Pohjolan Meijeri kermaviiliä)
2 kananmunaa kananmuna
(Kot-Kot-Kotimaista kananmunaa kovaksi keitettyinä)
2 rkl rkl tilliä tilli
(hienonnettuna + tupsuja koristeeksi)
1 kurkkua kurkku
2 rkl rkl etikkaa etikka
2 tl tl sokeria sokeri
1 tl tl suolaa suola

Lämminsavulohirieskat

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(5)

Valmistus

  1. Aloita maustetuista kurkuista: Kuori kurkku ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkkuviipaleet, väkiviinaetikka, sokeri ja suola kannelliseen purkkiin, ravista ja anna maustua hetken.
  2. Tee seuraavaksi täyte: Poista lohesta nahka ja murenna savulohi kulhoon. Pilko keitetyt kananmunat. Sekoita keskenään lohi, kananmunat, kermaviili ja hienonnettu tilli.
  3. Levitä lämminsavulohitäytettä rieskoille ja viimeistele asettelemalla jokaiselle etikkakurkkuja sekä tupsu tilliä. Tarjoa heti.