
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | rieskaa
rieska (LeipäAitta ohrarieskapaloja) | |
1 pkt pkt | savulohta
savulohi (Isokari savustettu kirjolohifileepala (250g)) | |
100 g g | kermaviiliä
kermaviili (Pohjolan Meijeri kermaviiliä) | |
2 | kananmunaa
kananmuna (Kot-Kot-Kotimaista kananmunaa kovaksi keitettyinä) | |
2 rkl rkl | tilliä
tilli (hienonnettuna + tupsuja koristeeksi) | |
1 | kurkkua kurkku | |
2 rkl rkl | etikkaa etikka | |
2 tl tl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLämminsavulohirieskat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita maustetuista kurkuista: Kuori kurkku ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkkuviipaleet, väkiviinaetikka, sokeri ja suola kannelliseen purkkiin, ravista ja anna maustua hetken.
- Tee seuraavaksi täyte: Poista lohesta nahka ja murenna savulohi kulhoon. Pilko keitetyt kananmunat. Sekoita keskenään lohi, kananmunat, kermaviili ja hienonnettu tilli.
- Levitä lämminsavulohitäytettä rieskoille ja viimeistele asettelemalla jokaiselle etikkakurkkuja sekä tupsu tilliä. Tarjoa heti.