
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | rieskaa
rieska (LeipäAitta ohrarieskapaloja) | ||
1 pkt pkt | savulohta
savulohi (Isokari savustettu kirjolohifileepala (250g)) | ||
100 g g | kermaviiliä
kermaviili (Pohjolan Meijeri kermaviiliä) | ||
2 | kananmunaa
kananmuna (Kot-Kot-Kotimaista kananmunaa kovaksi keitettyinä) | ||
2 rkl rkl | tilliä
tilli (hienonnettuna + tupsuja koristeeksi) | ||
1 | kurkkua kurkku | ||
2 rkl rkl | etikkaa etikka | ||
2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLämminsavulohirieskat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Aloita maustetuista kurkuista: Kuori kurkku ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkkuviipaleet, väkiviinaetikka, sokeri ja suola kannelliseen purkkiin, ravista ja anna maustua hetken.
- Tee seuraavaksi täyte: Poista lohesta nahka ja murenna savulohi kulhoon. Pilko keitetyt kananmunat. Sekoita keskenään lohi, kananmunat, kermaviili ja hienonnettu tilli.
- Levitä lämminsavulohitäytettä rieskoille ja viimeistele asettelemalla jokaiselle etikkakurkkuja sekä tupsu tilliä. Tarjoa heti.