
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | rieskaa rieska | ||
LeipäAitta ohrarieskapaloja | |||
1 pkt pkt | savulohta savulohi | ||
Isokari savustettu kirjolohifileepala (250g) | |||
100 g g | kermaviiliä kermaviili | ||
Pohjolan Meijeri kermaviiliä | |||
2 | kananmunaa kananmuna | ||
Kot-Kot-Kotimaista kananmunaa kovaksi keitettyinä | |||
2 rkl rkl | tilliä tilli | ||
hienonnettuna + tupsuja koristeeksi | |||
1 | kurkkua kurkku | ||
2 rkl rkl | etikkaa etikka | ||
2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | suolaa suola |
Lämminsavulohirieskat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15 min
(3)
Valmistus
- Aloita maustetuista kurkuista: Kuori kurkku ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Laita kurkkuviipaleet, väkiviinaetikka, sokeri ja suola kannelliseen purkkiin, ravista ja anna maustua hetken.
- Tee seuraavaksi täyte: Poista lohesta nahka ja murenna savulohi kulhoon. Pilko keitetyt kananmunat. Sekoita keskenään lohi, kananmunat, kermaviili ja hienonnettu tilli.
- Levitä lämminsavulohitäytettä rieskoille ja viimeistele asettelemalla jokaiselle etikkakurkkuja sekä tupsu tilliä. Tarjoa heti.