
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 | ruisleipää
ruisleipä (Lidlin paistopisteen luomu ruispaloja) | |
5 | kananmunaa kananmuna | |
2 rkl rkl | vettä vesi | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 prk prk | tonnikalaa
tonnikala (Nixe tonnikalaa öljyssä (185/140 g)) | |
150 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | |
6 lehteä lehti | salaattia salaatti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTonnikalamunakas-ruisleipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Riko kanamunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja pippuri.
- Ripottele valutettu tonnikala, puolitetut kirsikkatomaatit ja juustoraaste leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm). Kaada munakasmassa vuokaan kauttaaltaan ainesten päälle.
- Kypsennä munakasta uunin keskitasossa 20-25 minuuttia, kunnes se on hyytynyt.
- Leikkaa jäähtyneestä munakkaasta paloja. Voitele leivät ja asettele niille salaatinlehtiä ja munakasviipaleita.
Vinkki: Tonnikalamunakas toimii välipalana myös sellaisenaan.