
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
6 | ruisleipää ruisleipä | ||
Lidlin paistopisteen luomu ruispaloja | |||
5 | kananmunaa kananmuna | ||
2 rkl rkl | vettä vesi | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
1 prk prk | tonnikalaa tonnikala | ||
Nixe tonnikalaa öljyssä (185/140 g) | |||
150 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
100 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
6 lehteä lehti | salaattia salaatti |
Tonnikalamunakas-ruisleipä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(3)
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Riko kanamunat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon vesi, suola ja pippuri.
- Ripottele valutettu tonnikala, puolitetut kirsikkatomaatit ja juustoraaste leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm). Kaada munakasmassa vuokaan kauttaaltaan ainesten päälle.
- Kypsennä munakasta uunin keskitasossa 20-25 minuuttia, kunnes se on hyytynyt.
- Leikkaa jäähtyneestä munakkaasta paloja. Voitele leivät ja asettele niille salaatinlehtiä ja munakasviipaleita.
Vinkki: Tonnikalamunakas toimii välipalana myös sellaisenaan.