
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2,5 dl dl | lanttua
lanttu (n. 350 g raakana) | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | spelttijauhoa spelttijauho |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLantturieskat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori, viipaloi ja keitä lanttu nestetilkassa kypsäksi. Valuta neste ja soseuta. Anna jäähtyä.
- Sekoita soseeseen suola, muna ja jauhot. Nosta seoksesta leivinpaperin päälle 9 nokaretta. Ripottele päälle jauhoa ja taputtele pyöreiksi, litteiksi rieskoiksi. Painele pintaan halutessasi veitsellä koristekuvioita.
- Paista rieskoja 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Herkuttele ne heti lämpiminä voinokareen tai vaikka munavoin kera.
Vinkki: 700 grammasta kuorittua lanttua tulee 5 dl sosetta.