
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2,5 dl dl | lanttua lanttu | ||
n. 350 g raakana | |||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | spelttijauhoa spelttijauho |
Lantturieskat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50
min
(4)
Valmistus
- Kuori, viipaloi ja keitä lanttu nestetilkassa kypsäksi. Valuta neste ja soseuta. Anna jäähtyä.
- Sekoita soseeseen suola, muna ja jauhot. Nosta seoksesta leivinpaperin päälle 9 nokaretta. Ripottele päälle jauhoa ja taputtele pyöreiksi, litteiksi rieskoiksi. Painele pintaan halutessasi veitsellä koristekuvioita.
- Paista rieskoja 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Herkuttele ne heti lämpiminä voinokareen tai vaikka munavoin kera.
Vinkki:700 grammasta kuorittua lanttua tulee 5 dl sosetta.