
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Tonnikalatäyte
1 prk prk | tonnikalaa tonnikala | |
1,5 vartta varsi | selleriä selleri | |
1 dl dl | majoneesia majoneesi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | |
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Kananmunatäyte
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | |
3 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | |
50 g g | voita voi | |
2 rkl rkl | majoneesia majoneesi |
1 pkt pkt | paahtoleipää paahtoleipä | |
1 nippua nippu | ruohosipulia ruohosipulia |
Tonnikalaleivät
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(3)
Valmistus
- Tee ensin kananmuna täyte. Keitä munia 5 minuuttia, anna jäähtyä hetken kylmässä vedessä ja kuori ne.
- Hienonna kananmunat haarukalla, lisää joukkoon voi ja majoneesi.
- Sekoita kananmunatäyte huolellisesti ja mausta hieman suolalla. Laita hetkeksi kylmään maustumaan.
- Silppua selleri hienoksi. Sekoita kaikki tonnikalatäytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
- Levitä yhdelle paahtoleivälle tonnikalatäytettä, laita toinen leipä täytteen päälle ja laita sille kananmunatäytettä ja vielä yksi paahtoleipä sen päälle.
- Leikkaa leivät kolmion muotoisiksi, dippaa ruohosipulia leipien reunoille ja nauti.