
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | bagelia
bagel (vanilja- tai voirinkeleitä (Myllykivi)) | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
0,5 | sitruunaa sitruuna | |
1 dl dl | lakritsia
lakritsi (lakupaloja) | |
1 dl dl | jogurttia
jogurtti (sitruunajugurttia) | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSitruuna-lakurinkelit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Halkaise rinkelit.
- Vaahdota kerma. Raasta puolen sitruunan kuori ja ota talteen mehu. Pilko lakupalat pieniksi.
- Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään. Täytä rinkelit seoksella ja nosta tarjolle.
Vinkki: Rinkelistä on moneksi. Perinteisen voirinkelin väliin voi sujauttaa niin suolaisia kuin makeita herkkuja.