
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 dl dl | jogurttia
jogurtti (Milbona maustamatonta jogurttia) | |
2 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
7 dl dl | sämpyläjauhoja sämpyläjauho | |
3 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
2 tl tl | merisuolaa merisuola | |
3 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Pinnalle:
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
2 dl dl | oliiveja
oliivi (mustia kivettömiä oliiveja) | |
2 tl tl | oreganoa oregano |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNopea fetajuusto-oliivipannuleipä
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon jogurtti ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Levitä taikina kylmään veteen kastelluin käsin tai lastalla tasaisesti uunipannuun.
- Kuutioi fetajuusto ja painele fetakuutiot ja oliivit taikinaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.
- Ripottele pinnalle kuivattua oreganoa ja leikkaa hieman jäähtynyt leipä neliöiksi.
- Tarjoile heti.