
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 dl dl | jogurttia jogurtti | ||
Milbona maustamatonta jogurttia | |||
2 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutaleet | ||
7 dl dl | sämpyläjauhoja sämpyläjauho | ||
3 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
2 tl tl | merisuolaa merisuola | ||
3 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy |
Pinnalle:
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
2 dl dl | oliiveja oliivi | ||
mustia kivettömiä oliiveja | |||
2 tl tl | oreganoa oregano |
Nopea fetajuusto-oliivipannuleipä
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:50
min
(1)
Valmistus
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon jogurtti ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Levitä taikina kylmään veteen kastelluin käsin tai lastalla tasaisesti uunipannuun.
- Kuutioi fetajuusto ja painele fetakuutiot ja oliivit taikinaan.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.
- Ripottele pinnalle kuivattua oreganoa ja leikkaa hieman jäähtynyt leipä neliöiksi.
- Tarjoile heti.