Helppous yllättää
Suolaiset pekoni-juustomuffinssit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

140 g g pekonia pekoni
3 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
2 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe
0,5 tl tl suolaa suola
2 kananmunaa kananmuna
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
200 g g kermaviiliä kermaviili
0,5 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(cheddar-raastetta)
2 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri

Suolaiset pekoni-juustomuffinssit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(20)

Valmistus

  1. Paahda pilkotut pekonit pannulla rapeaksi.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään munat, kerma- viili ja öljy.
  3. Yhdistä kulhojen sisällöt ja pekoni. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää lopuksi juustoraaste ja hienonnettu ruohosipuli. Jaa seos muffiinipeltiin.
  5. Paista uunissa 175 asteessa n. 25-35 min.
  6. Tarjoile lämpimänä.

Vinkki: Mikäli haluat tehdä muffinsseista aamiaisen, voit ensin laittaa vain vähän tai- kinamassaa pellin pohjalle, jonka jälkeen aseta kananmunan keltuainen varovasti taikinan päälle. Lopuksi lisää kerros taikinaa hatuksi. Näin kypsen- nät aamiaismunan muffinssin sisällä.