
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
140 g g | pekonia pekoni | |
3 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
2 | kananmunaa kananmuna | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
200 g g | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (cheddar-raastetta) | |
2 rkl rkl | ruohosipulia ruohosipuli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuolaiset pekoni-juustomuffinssit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paahda pilkotut pekonit pannulla rapeaksi.
- Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään munat, kerma- viili ja öljy.
- Yhdistä kulhojen sisällöt ja pekoni. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää lopuksi juustoraaste ja hienonnettu ruohosipuli. Jaa seos muffiinipeltiin.
- Paista uunissa 175 asteessa n. 25-35 min.
- Tarjoile lämpimänä.
Vinkki: Mikäli haluat tehdä muffinsseista aamiaisen, voit ensin laittaa vain vähän tai- kinamassaa pellin pohjalle, jonka jälkeen aseta kananmunan keltuainen varovasti taikinan päälle. Lopuksi lisää kerros taikinaa hatuksi. Näin kypsen- nät aamiaismunan muffinssin sisällä.