
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | bagelia bagel | ||
200 g g | kinkkua kinkku | ||
tai muuta leikkelettä | |||
1 dl dl | majoneesia majoneesi | ||
200 g g | juustoraastetta juustoraaste | ||
emmental tai sekoitus | |||
1 rs rs | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
8 | kananmunaa kananmuna | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | ruohosipulia ruohosipuli |
Bagel lämppärit
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35 min
(1)
Valmistus
- Halkaise bagelit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Leikkaa kinkku kuutioiksi kulhoon. Lisää joukkoon majoneesi ja puolet juustoraasteesta.
- Levitä kinkku-juustotäyte bageleille niin että bageleiden keskusta jää tyhjäksi.
- Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä viipaleet kinkku-juustotäytteen päälle.
- Ripottele tomaattien päälle loput juustoraasteesta.
- Riko yksi muna jokaisen leivän keskelle.
- Paista uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia (riippuen halutusta munan kypsyysasteesta).
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Viimeistele tuoreella ruohosipulilla.