Helppous yllättää
Bagel lämppärit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 bagelia bagel
200 g g kinkkua kinkku
(tai muuta leikkelettä)
1 dl dl majoneesia majoneesi
200 g g juustoraastetta juustoraaste
(emmental tai sekoitus)
1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
8 kananmunaa kananmuna
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus ruohosipulia ruohosipuli

Bagel lämppärit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

35 min
(21)

Valmistus

  1. Halkaise bagelit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  2. Leikkaa kinkku kuutioiksi kulhoon. Lisää joukkoon majoneesi ja puolet juustoraasteesta.
  3. Levitä kinkku-juustotäyte bageleille niin että bageleiden keskusta jää tyhjäksi.
  4. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja levitä viipaleet kinkku-juustotäytteen päälle.
  5. Ripottele tomaattien päälle loput juustoraasteesta.
  6. Riko yksi muna jokaisen leivän keskelle.
  7. Paista uunissa 200 asteessa 15-20 minuuttia (riippuen halutusta munan kypsyysasteesta).
  8. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Viimeistele tuoreella ruohosipulilla.