Helppous yllättää
Suolainen pannukakku

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Meri-Tuuli Väntsi
Meri-Tuuli Väntsi
Reseptin luonut Lidlin tähtikokki ja ruokastailaaja Meri-Tuuli Väntsi on tuttu kasvo monista tv:n ruokaohjelmista. Meri-Tuulin teesit ruoanlaitossa ovat: ruoan pitää olla herkullista, eikä raaka-aineiden laadusta tingitä. Ruoassa tärkeintä on hyvä olo. Lähde Meri-Tuulin matkaan kokeilemaan helppoja mutta yllätyksellisiä reseptejä.

Ainesosat

3 kananmunaa kananmuna
5 dl dl maitoa maito
2 dl dl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 dl dl kauraleseitä kauraleseet
1 tl tl suolaa suola
2 porkkanaa porkkana
50 g g voita voi
1 dl dl parmesaania parmesaani

Suolainen pannukakku

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(47)

Valmistus

1. Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja raasta porkkanat uunin lämpenemistä odotellessa.

2. Riko kananmunat kulhoon ja kaada sekaan puolet maidosta, vatkaa sileäksi ja lisää sitten loppu maito, vehnäjauhot, kauraleseet ja suola.

3. Lisää porkkanaraaste pannaritaikinaan, lisää puolet voista ja sekoita sileäksi. Anna turvota hetken.

4. Esilämmitä sillä välin syvä uunipelti: laita loput voista korkeareunaiselle uunipellille ja nosta uuniin kunnes voi sulaa juoksevaksi. Kääntele uunipeltiä niin, että voi leviää kaikkialle ja nosta pelti vielä takaisin uuniin kunnes voi alkaa kuplimaan ja ruskistumaan.

5. Sekoita pannaritaikinaa vielä kerran kulhon pohjan kautta, nosta pelti uunista ja kaada taikina kuumalle pellille. Nosta takaisin uuniin paistumaan 10 minuutiksi. Kun pinta on hyytynyt, ripottele päälle parmesan ja paista vielä noin 20 minuuttia.

6. Nosta kypsä pannari uunista ja anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa haluamiesi täytteiden kera.

Täytesuositukset:

  • Milbona valkosipulituorejuustoa ja avokadoa, kirsikkatomaatteja, rucolaa
  • My Best Veggie -soijarouhetta ja Chef Select punaista pestoa
  • Tzatzikia ja höyrytettyä parsaa
  • Lovilio mascarponea jalämminsavulohta
  • Dulano Ilmakuivattua kinkkua ja Koskikylän aurinkosalaattia

VINKKI: Saat pannarista helposti gluteenittoman korvaamalla vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.