
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat
3 | kananmunaa kananmuna | |
5 dl dl | maitoa maito | |
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 dl dl | kauraleseitä kauraleseet | |
1 tl tl | suolaa suola | |
2 | porkkanaa porkkana | |
50 g g | voita voi | |
1 dl dl | parmesaania parmesaani |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuolainen pannukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kuumenna uuni 200-asteeseen. Kuori ja raasta porkkanat uunin lämpenemistä odotellessa.
2. Riko kananmunat kulhoon ja kaada sekaan puolet maidosta, vatkaa sileäksi ja lisää sitten loppu maito, vehnäjauhot, kauraleseet ja suola.
3. Lisää porkkanaraaste pannaritaikinaan, lisää puolet voista ja sekoita sileäksi. Anna turvota hetken.
4. Esilämmitä sillä välin syvä uunipelti: laita loput voista korkeareunaiselle uunipellille ja nosta uuniin kunnes voi sulaa juoksevaksi. Kääntele uunipeltiä niin, että voi leviää kaikkialle ja nosta pelti vielä takaisin uuniin kunnes voi alkaa kuplimaan ja ruskistumaan.
5. Sekoita pannaritaikinaa vielä kerran kulhon pohjan kautta, nosta pelti uunista ja kaada taikina kuumalle pellille. Nosta takaisin uuniin paistumaan 10 minuutiksi. Kun pinta on hyytynyt, ripottele päälle parmesan ja paista vielä noin 20 minuuttia.
6. Nosta kypsä pannari uunista ja anna jäähtyä. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa haluamiesi täytteiden kera.
Täytesuositukset:
- Milbona valkosipulituorejuustoa ja avokadoa, kirsikkatomaatteja, rucolaa
- My Best Veggie -soijarouhetta ja Chef Select punaista pestoa
- Tzatzikia ja höyrytettyä parsaa
- Lovilio mascarponea jalämminsavulohta
- Dulano Ilmakuivattua kinkkua ja Koskikylän aurinkosalaattia
VINKKI: Saat pannarista helposti gluteenittoman korvaamalla vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella.