Helppous yllättää
Aamiaisleipä kevätsipulilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 palaa pala leipää leipä
(esim. maalaisleipää)
2 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
4 kananmunaa kananmuna
2 avokadoja avokado
100 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
2 - 4 vartta varsi selleriä selleri
(lehtiselleriä)
2 rkl rkl voita voi
50 g g rucolaa rucola
1 ripausta ripaus cayennepippuria cayennepippuri
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 lorausta loraus oliiviöljyä oliiviöljy

Aamiaisleipä kevätsipulilla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Leikkaa leivästä neljä noin ½ cm paksuista siivua. Tee leipäpaloihin reikä (halkaisija 3-4 cm) .
  2. Silppua kevätsipuli ja pese ja puolita tomaatit. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa siivuiksi.
  3. Laita kuumalle pannulle ruokalusikallinen voita ja oliiviöljyä. Asettele leivät paistinpannulle.
  4. Ripottele leipien reikiin kevätsipulia sekä riko kananmuna siihen. Lisää vielä hieman silputtua kevätsipulia kananmunan päälle ja mausta suolalla.
  5. Paistia leipiä molemmilta puolilta niin, että kananmuna jähmettyy halutun kovuiseksi.
  6. Ota leivät pois pannulta ja asettele leivän päälle avokadonsiivuja ja laita toinen leipä päälle.
  7. Koristele leivät avokadonsiivuilla, kirsikkatomaatin puolikkailla, kevätsipulilla ja rucolalla.
  8. Lisää vielä loraus oliiviöljyä sekä ripaus cayennenpippuria ja mustapippuria.
  9. Valmista toinen leipä samalla tavalla ja nauti.

Tarjoukset

Kotimainen kirsikkatomaattiKotimainen kirsikkatomaatti
Kotimainen kirsikkatomaatti
14.10 - 17.10
-33 %
5,99
3,99