
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 palaa pala | leipää leipä | ||
esim. maalaisleipää | |||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 lorausta loraus | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
4 | kananmunaa kananmuna | ||
2 | avokadoja avokado | ||
100 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | ||
2 - 4 vartta varsi | selleriä selleri | ||
lehtiselleriä | |||
50 g g | rucolaa rucola | ||
1 ripausta ripaus | cayennepippuria cayennepippuri | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Aamiaisleipä kevätsipulilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20 min
(0)
Valmistus
- Leikkaa leivästä neljä noin ½ cm paksuista siivua. Tee leipäpaloihin reikä (halkaisija 3-4 cm) .
- Silppua kevätsipuli ja pese ja puolita tomaatit. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa siivuiksi.
- Laita kuumalle pannulle ruokalusikallinen voita ja oliiviöljyä. Asettele leivät paistinpannulle.
- Ripottele leipien reikiin kevätsipulia sekä riko kananmuna siihen. Lisää vielä hieman silputtua kevätsipulia kananmunan päälle ja mausta suolalla.
- Paistia leipiä molemmilta puolilta niin, että kananmuna jähmettyy halutun kovuiseksi.
- Ota leivät pois pannulta ja asettele leivän päälle avokadonsiivuja ja laita toinen leipä päälle.
- Koristele leivät avokadonsiivuilla, kirsikkatomaatin puolikkailla, kevätsipulilla ja rucolalla.
- Lisää vielä loraus oliiviöljyä sekä ripaus cayennenpippuria ja mustapippuria.
- Valmista toinen leipä samalla tavalla ja nauti.