
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | voitaikinaa
voitaikina (500 g) | |
2 | tomaattia tomaatti | |
2 palloa pallo | mozzarellaa mozzarella | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri | ||
1,5 dl dl | parmesaania
parmesaani (hienoksi raastettuna) | |
balsamicoa balsamico | ||
basilikaa
basilika (tuoretta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTomaatti-mozzarellapiirakat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata voitaikinalevyt leivinpaperin päällä. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Leikkaa tomaatti siivuiksi. Leikkaa mozzarellapallot siivuiksi ja laita ne hetkeksi talouspaperin päälle, jotta enin kosteus poistuu.
- Leikkaa voitaikinalevyt puoliksi. Tee levyihin veitsellä reunat, mutta älä paina veistä pohjaan asti. Voitele reunat munalla.
- Raasta parmesaani ja levitä voitaikinalevyille. Jaa tomaatti- ja mozzarellasiivut parmesaanin päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Paista 15 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja viimeistele sitten balsamicokastikkeella ja tuoreella basilikalla.