
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 viipaletta viipale | paahtoleipää paahtoleipä | |
5 | kananmunaa kananmuna | |
0,5 dl dl | majoneesia majoneesi | |
ripausta ripaus | suolaa suola | |
ruohosipulia
ruohosipuli (hienonnettuna) |
Koristeluun
suolaa suola | ||
seesamin siemeniä seesamin siemenet | ||
ruohosipulia
ruohosipuli (hienonnettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTamago sando eli japanilaiset kananmunavoileivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Keitä kananmunat koviksi, noin 9 minuuttia.
2. Jäähdytä ja kuori kananmunat. Hienonna neljä munaa pieneksi silpuksi esimerkiksi haarukalla, kuten munavoita tehtäessä. Sekoita silppuun majoneesi, suola ja ruohosipulisilppu.
3. Täytä leivät: laita yhdelle leipäviipaleelle hieman muna-majoneesiseosta, tee keskelle munaseokseen syvennys ja laita siihen kokonaisesta munasta leikattu puolikas. Laita toinen leipäviipale päälle. Leikkaa halutessasi reunat pois. Leikkaa kahdeksi suorakaiteen malliseksi sandwichiksi. Tee toinen leipä samoin.
4. Ripottele halutessasi leipien leikkuupinnalle sormisuolaa, seesaminsiemeniä ja ruohosipulia.