
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | patonkia patonki | ||
Maître Jean Pierre esipaistettu patonki | |||
250 g g | herkkusieniä herkkusieni | ||
1 | sipulia sipuli | ||
suolaa suolaa | |||
mustapippuria mustapippuria |
Paistamiseen
1 tl tl | rosmariinia rosmariini | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
suolaa suolaa |
Koristeluun
0,5 -1 dl dl | parmesaania parmesaani | |
1 kourallista kourallinen | viinirypäleitä viinirypäle | |
ruohosipulia ruohosipulia |
Herkkusienileivät parmesaanilla
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
- Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista täyte. Pilko sienet pieniksi ja paista niihin kauniin ruskea väri. Kuutioi sipulit pieneksi ja kuullota niitä pannulla. Sekoita keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
- Viipaloi jäähtynyt patonki leipäveitsellä. Lämmitä öljyä pannulla keskilämmöllä ja lisää siihen hienoksi pilkottu rosmariini ja suola. Paista leipäviipaleita hetki pannulla molemmilta puolilta. Mikäli et saa mahdutettua kaikkia leipiä pannuun kerralla, jaa oliiviöljyn määrä ja rosmariini kahteen paistokertaan.
- Asettele leivän päälle sienitäytettä. Koristele viinirypälesiivuilla, parmesaanilla ja hienoksi silputulla ruohosipulilla.