Helppous yllättää
Herkkusienileivät parmesaanilla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt patonkia patonki
(Maître Jean Pierre esipaistettu patonki)
250 g g herkkusieniä herkkusieni
1 sipulia sipuli
suolaa suola
mustapippuria mustapippuri

Paistamiseen

1 tl tl rosmariinia rosmariini
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
suolaa suola

Koristeluun

0,5 - 1 dl dl parmesaania parmesaani
1 kourallista kourallinen viinirypäleitä viinirypäle
ruohosipulia ruohosipuli

Herkkusienileivät parmesaanilla

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(2)

Valmistus

  1. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista täyte. Pilko sienet pieniksi ja paista niihin kauniin ruskea väri. Kuutioi sipulit pieneksi ja kuullota niitä pannulla. Sekoita keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Jäähdytä.
  3. Viipaloi jäähtynyt patonki leipäveitsellä. Lämmitä öljyä pannulla keskilämmöllä ja lisää siihen hienoksi pilkottu rosmariini ja suola. Paista leipäviipaleita hetki pannulla molemmilta puolilta. Mikäli et saa mahdutettua kaikkia leipiä pannuun kerralla, jaa oliiviöljyn määrä ja rosmariini kahteen paistokertaan.
  4. Asettele leivän päälle sienitäytettä. Koristele viinirypälesiivuilla, parmesaanilla ja hienoksi silputulla ruohosipulilla.