
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | lehtikaalia lehtikaali | |
100 g g | leipää
leipä (vaalea) | |
1 rs rs | kirsikkatomaatteja
kirsikkatomaatti (200 g) | |
1 - 2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 palloa pallo | mozzarellaa
mozzarella (125 g) | |
lehteä lehti | basilikaa basilika | |
mustapippuria
mustapippuri (rouhittuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTalvi-caprese
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodit ja revi lehdet paloiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Kuutioi leipä ja siirrä uunipellille. Laita myös kirsikkatomaatit omaksi osiokseen pellille.
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli ja suola öljyyn.
3. Kaada öljy ainesten päälle uunipellille ja sekoittele nostellen aineksiin.
4. Paahda aineksia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
5. Siirrä paahdetut ainekset tarjoiluastiaan tai annoslautasille. Revi päälle mozzarellaa ja basilikanlehtiä ja rouhi mustapippuria. Valuta halutessasi vielä loraus oliiviöljyä kastikkeeksi.