Helppous yllättää
Talvi-caprese

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g lehtikaalia lehtikaali
100 g g leipää leipä
(vaalea)
1 rs rs kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
(200 g)
1 - 2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 dl dl oliiviöljyä oliiviöljy
0,5 tl tl suolaa suola
1 palloa pallo mozzarellaa mozzarella
(125 g)
lehteä lehti basilikaa basilika
mustapippuria mustapippuri
(rouhittuna)

Talvi-caprese

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(136)

Valmistus

1. Poista lehtikaalista kovat lehtiruodit ja revi lehdet paloiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Kuutioi leipä ja siirrä uunipellille. Laita myös kirsikkatomaatit omaksi osiokseen pellille.

2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli ja suola öljyyn.

3. Kaada öljy ainesten päälle uunipellille ja sekoittele nostellen aineksiin.

4. Paahda aineksia 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

5. Siirrä paahdetut ainekset tarjoiluastiaan tai annoslautasille. Revi päälle mozzarellaa ja basilikanlehtiä ja rouhi mustapippuria. Valuta halutessasi vielä loraus oliiviöljyä kastikkeeksi.