
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,5 | leipää
leipä (vaaleaa) | |
0,75 dl dl | oliiviöljyä
oliiviöljy (0,5 dl kastikkeeseen ja loput leivän paistamiseen) | |
5 lehteä lehti | lehtikaalia lehtikaali | |
1 kerää kerä | punakaalia
punakaali (tai punasalaattia) | |
6 kpl kpl | retiisejä retiisi | |
0,5 | granaattiomenaa granaattiomena | |
1 | omenaa omena | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
3 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | |
1 tl tl | sinappia
sinappi (esim. Deluxe konjakkisinappia) | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJouluinen panzanella-salaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Revi leipä paloiksi ja levitä ne leivinpaperille uunipellille. Sekoita leipäpalojen joukkoon öljy. Paista 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Irrota lehtikaalien paksu ruoti. Revi lehtikaalin lehdet sekä punasalaatti. Jos käytät punakaalia, leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
- Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Irrota granaattiomenasta siemenet. Poista omenasta siemenkota ja leikkaa omena ohuiksi siivuiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja laita se kannelliseen purkkiin. Lisää oliiviöljy, valkoviinietikka, sinappi, suola ja mustapippuri. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti.
- Hiero osa kastikkeesta lehtikaaleihin. Lisää muut salaatin ainekset ja loppu kastike, sekoita ja tarjoile.