Valmistus
- Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
- Revi leipä paloiksi ja levitä ne leivinpaperille uunipellille. Sekoita leipäpalojen joukkoon öljy. Paista 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Irrota lehtikaalien paksu ruoti. Revi lehtikaalin lehdet sekä punasalaatti. Jos käytät punakaalia, leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.
- Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Irrota granaattiomenasta siemenet. Poista omenasta siemenkota ja leikkaa omena ohuiksi siivuiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja laita se kannelliseen purkkiin. Lisää oliiviöljy, valkoviinietikka, sinappi, suola ja mustapippuri. Sulje kansi ja ravista voimakkaasti.
- Hiero osa kastikkeesta lehtikaaleihin. Lisää muut salaatin ainekset ja loppu kastike, sekoita ja tarjoile.