
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 dl dl | pekaanipähkinöitä
pekaanipähkinä (Alesto pecan- tai saksanpähkinöitä paahdettuina) | ||
2 | päärynää päärynä | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
rucolaa
rucola (muutama lehti rucolaa) | |||
oliiviöljyä oliiviöljy | |||
sitruunamehua sitruunamehu | |||
50 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSinihomejuusto-päärynäsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paahda pähkinät kuumalla paistinpannulla ja jäähdytä.
- Puolita päärynät ja leikkaa molemmat puolikkaat vielä neljäksi lohkoksi. Leikkaa lohkoista kotaosa pois.
- Sulata voi pannulla ja lisää hunaja. Paista päärynälohkoihin molemmin puolin kaunis pintaväri. Nosta lohkot talouspaperin päälle valumaan.
- Revi salaatti lautasille ja lisää joukkoon rucolan lehdet.
- Pirskottele salaatille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua.
- Nosta lautasille päärynälohkot ja ripottele päälle murennettua sinihomejuustoa ja paahdettuja pähkinöitä.
- Tarjoile.