Helppous yllättää
Sinihomejuusto-päärynäsalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 dl dl pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä
(Alesto pecan- tai saksanpähkinöitä paahdettuina)
2 päärynää päärynä
1 rkl rkl voita voi
1 tl tl hunajaa hunaja
1 ruukkua ruukku salaattia salaatti
rucolaa rucola
(muutama lehti rucolaa)
oliiviöljyä oliiviöljy
sitruunamehua sitruunamehu
50 g g sinihomejuustoa sinihomejuusto

Sinihomejuusto-päärynäsalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(9)

Valmistus

  1. Paahda pähkinät kuumalla paistinpannulla ja jäähdytä.
  2. Puolita päärynät ja leikkaa molemmat puolikkaat vielä neljäksi lohkoksi. Leikkaa lohkoista kotaosa pois.
  3. Sulata voi pannulla ja lisää hunaja. Paista päärynälohkoihin molemmin puolin kaunis pintaväri. Nosta lohkot talouspaperin päälle valumaan.
  4. Revi salaatti lautasille ja lisää joukkoon rucolan lehdet.
  5. Pirskottele salaatille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua.
  6. Nosta lautasille päärynälohkot ja ripottele päälle murennettua sinihomejuustoa ja paahdettuja pähkinöitä.
  7. Tarjoile.