
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 dl dl | pekaanipähkinöitä
pekaanipähkinä (Alesto pecan- tai saksanpähkinöitä paahdettuina) | |
2 | päärynää päärynä | |
1 rkl rkl | voita voi | |
1 tl tl | hunajaa hunaja | |
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | |
rucolaa
rucola (muutama lehti rucolaa) | ||
oliiviöljyä oliiviöljy | ||
sitruunamehua sitruunamehu | ||
50 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSinihomejuusto-päärynäsalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paahda pähkinät kuumalla paistinpannulla ja jäähdytä.
- Puolita päärynät ja leikkaa molemmat puolikkaat vielä neljäksi lohkoksi. Leikkaa lohkoista kotaosa pois.
- Sulata voi pannulla ja lisää hunaja. Paista päärynälohkoihin molemmin puolin kaunis pintaväri. Nosta lohkot talouspaperin päälle valumaan.
- Revi salaatti lautasille ja lisää joukkoon rucolan lehdet.
- Pirskottele salaatille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua.
- Nosta lautasille päärynälohkot ja ripottele päälle murennettua sinihomejuustoa ja paahdettuja pähkinöitä.
- Tarjoile.