
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 dl dl | pekaanipähkinöitä pekaanipähkinä | ||
Alesto pecan- tai saksanpähkinöitä paahdettuina | |||
2 | päärynää päärynä | ||
1 rkl rkl | voita voi | ||
1 tl tl | hunajaa hunaja | ||
1 ruukkua ruukku | salaattia salaatti | ||
rucolaa rucola | |||
muutama lehti rucolaa | |||
oliiviöljyä oliiviöljy | |||
sitruunamehua sitruunamehu | |||
50 g g | sinihomejuustoa sinihomejuusto |
Sinihomejuusto-päärynäsalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:15
min
(3)
Valmistus
- Paahda pähkinät kuumalla paistinpannulla ja jäähdytä.
- Puolita päärynät ja leikkaa molemmat puolikkaat vielä neljäksi lohkoksi. Leikkaa lohkoista kotaosa pois.
- Sulata voi pannulla ja lisää hunaja. Paista päärynälohkoihin molemmin puolin kaunis pintaväri. Nosta lohkot talouspaperin päälle valumaan.
- Revi salaatti lautasille ja lisää joukkoon rucolan lehdet.
- Pirskottele salaatille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua.
- Nosta lautasille päärynälohkot ja ripottele päälle murennettua sinihomejuustoa ja paahdettuja pähkinöitä.
- Tarjoile.